Lobotomija Posted September 16, 2019 Share Posted September 16, 2019 1 hour ago, Pero_Cameron said: Gajicu je pre par dana umro otac, mozda je razlog njegovih slabijih igara kao i kod Vase Micica? Hm... Poklapa se s njegovim prelaskom u Zvezdu. Uzmimo da je bolest trajala bar nekoliko meseci, možda se i odužilo... Odmorio se jadan čovek, ali bi i ovaj morao da se trgne. Htedoh reći bedak svakako ali, ako je bolest oca bio razlog njegove stagnacije (da ne kažem nazadovanja), morao bi pothitno nešto da uradi sa sobom jer vreme prolazi. To se u sportu 21. veka ne trpi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 2 hours ago, Barracuda said: Hm... Poklapa se s njegovim prelaskom u Zvezdu. Uzmimo da je bolest trajala bar nekoliko meseci, možda se i odužilo... Odmorio se jadan čovek, ali bi i ovaj morao da se trgne. Htedoh reći bedak svakako ali, ako je bolest oca bio razlog njegove stagnacije (da ne kažem nazadovanja), morao bi pothitno nešto da uradi sa sobom jer vreme prolazi. To se u sportu 21. veka ne trpi... Kod takvih stvari se jednostavno mora dati vremena igracu, ali posto kontam da su i ljudi iz kluba bili obavesteni o tome jednostavno je neko morao biti doveden da popuni tu rupu (makar i privrememo). Sto se kaze, jebes fudbal u takvoj situaciji. Nije igrac nista kriv sto ne postoji valjana zamena za njega dok se on ne dovede u red posle takvog dogadjaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 I ja sam izgubio oca i nedostaje mi svaki dan i dan danas. Tesko se covek od toga oporavlja al zivot ide dalje. Kad bi se svako ko izgubi nekoga toliko raspao, ovaj svet ne bi ni postojao. Dizajnirani smo da prezivljavamo i gore stvari. On ima dobar posao i odlicno je placen. Ajde sto nije u formi, lose igra itd... al decko je nespreman za poluvreme. Ima reputaciju omladinskog prvaka sveta a rezerva je Gobeljicu. Mene bi nilo barem malo sramota. On je talentovaniji, bolji fudbaler ali to ne pokazuje. A u reprezentaciji, desni bek Rukavina kojoy i nikad nije bio fudbaler. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 (edited) https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1230245/Milan-Rodic-ne-igra-Bajern-Crvena-zvezda-menja-ga-Zander-neizvestan-Marko-Gobeljic.html Znaci Rodic ne igra, a moguce i Gobeljic. Sada ce kiparski napadac i najbolji stoper da nam igraju bekove, a u timu 30+ fudbalera. Ko je to mogao ocekivati. Edited September 17, 2019 by Cavani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Bice kanonade po Zvezdi ako nam hitronogi Zander pokriva levu stranu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 A koja je logika da Rodic igra protiv Indjije na Marakani, zasto je onda Zander dosao ako nece da igra protiv bunkera i odmori startnog beka pred LŠ. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 16 minutes ago, Vredni mrav said: A koja je logika da Rodic igra protiv Indjije na Marakani, zasto je onda Zander dosao ako nece da igra protiv bunkera i odmori startnog beka pred LŠ. Jel se ti zezas? Zender je rupa. Ili pak zavaramo trag mesanjem karata na bekovskim pozicijama protiv Bajerna i spremamo se za veciti derbi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 44 minutes ago, Vredni mrav said: A koja je logika da Rodic igra protiv Indjije na Marakani, zasto je onda Zander dosao ako nece da igra protiv bunkera i odmori startnog beka pred LŠ. zato što se prvenstvo igra za titulu, a LŠ za pare i realno je sranje ta podela. Jer ulazak u grupe je paravan za vadjenje para, a ne prilika da se igra takmičarski fuzbal sa kremom evropskog i svetskog fudbala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 41 minutes ago, suptil said: Jel se ti zezas? Zender je rupa. Ili pak zavaramo trag mesanjem karata na bekovskim pozicijama protiv Bajerna i spremamo se za veciti derbi? Sto bih se zezao. Kuci kad igramo Zander treba da igra, Rodic mora da se cuva za ozbiljnije tekme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 (edited) 20 hours ago, Stondisha said: NI OVO NIJE TAČNO. Prvi ja ne izgledam kao žgoljavi programer, drugo nosio sam navijačka obeležja, majice ispisane ćirilicom i sličan taj neki reprezentativni folklor. mio pivo ispred prodavnice, a i u parkiću a i u kafani, pričao svima koji su me pitali odakle sam i šta sam... ma ni dlaka s glave mi nije falila... opet naravno pričam za Tursku koja barem u tom nekom navijačkom polusvetu ima taj epitet zajebane države... edit: i opet napominjem, da sam išao s Gospodjom mojom, ništa organizovano ništa navijači apsolutno nikakve veze s polusvetom tim imao nisam, a šta je bilo u Turskoj kad je polusvet išao organizovano? Nista licno, nemoj se vredjati Jander igra protiv Bajerna haha kakav ce haos da bude po levoj strani Edited September 17, 2019 by vepar Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 (edited) Ne mora da znaci...La Para je sasvim korektan u defanzivi...a morace i oni da budu oprezni po toj strani, imamo tu ofanzivni potencijal... Imamo dva potentna krila konacno, treba nam Boaci na nivou pre Kine i Marin na svom uobicajenom broju obrtaja...bice prostora za kontre... Edited September 17, 2019 by ZiS 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 na stranu sto bi i kompletni izgubili 6-0, al je moguce da imamo toliko kilave igrace.. prosle godine u ls, samo smo prvu utakmicu odigrali kompletni, ko da nije bilo dovoljno sto smo i onako bili izvukli najtezu mogucu grupu.. marin, rodic i boaci ne mogu dve vezane utakmice da spoje.. plus pavkov, al on je i onako prica za sebe.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 (edited) Sutra protiv Bajerna Zvezda ima realne sanse za pozitivan rezultat. Ovaj Bajern je daleko od Bajerna od pre 2 godine. Niko Kovac je jako los trener a i znacajno su promenili tim. Moze Zvezda mozda i do boda iako je Bajern favorit bez sumnje. Vezano za Indjiju, nasa liga nije realno merilo kvaliteta jer i Zvezda i Partizan tu odradjuju posao. Em su protivnici jadni, em je sudija naklonjen i Zvezdi i Partizanu. Tako da ne treba suditi po toj utakmici o trenutnoj Zvezdinoj formi. Edited September 17, 2019 by Jonnhy Clash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Just now, Jonnhy Clash said: Sutra protiv Bajerna Zvezda ima realne sanse za pozitivan rezultat. Ovaj Bajern je daleko od Bajerna od pre 2 godine. Niko Kovac je jako los trener a i znacajno su promenili tim. Moze Zvezda mozda i do boda iako je Bajern favorit bez sumnje. Možda u Beogradu. Što se tiče sutrašnje utakmice, bez nervoze i prevelikih očekivanja. Igramo LŠ i to je dovoljno, a šta bude, biće. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Just now, DonJuan said: Možda u Beogradu. Što se tiče sutrašnje utakmice, bez nervoze i prevelikih očekivanja. Igramo LŠ i to je dovoljno, a šta bude, biće. Naravno, ljudi previse kritikuju Zvezdinu igru. Fudbal se igra na rezultat. Miloje ima rezultat, plus Zvezda sutra moze da igra rastereceno bez imperativa koji Bajern ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Ne očekujem ništa od sutrašnjeg spektakla u Minhenu. Bajern je Bajern, čak i kad sedi Kovač na klupi i kad su "značajno promenili tim i nije to ta snaga". Istina je, što reče @ZiS, da VLP igra dobro defanzivu. To su pisali i forumaši sa Hadersfildovog foruma i verovatno su u pravu. Očigledno je da momak zna lopte i tu bi zaista mogli da budemo opasni. Svideo mi se do sada po prikazanom i Mateo. Žander možda nije klasa ali ume da povuče loptu, ume i da padne što je takodje bitno i to je dokazao protiv Kopenhagena, kada je posle 3 minuta u igri isposlovao dva kartona a drugi je bio automatski crveni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Znanje imanje Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Recept je jasan, tvrdo i organizovano, a Marko Marin ima motiv veći od Himalaja. Mateo i Van La Para će da zuje, Boakje je gromobran i armatura u navali, neverovatan broj lopti on osvoji i odloži, prosto briljira u tom segmentu ove sezone, bori se kao lav za svaki pedalj. Crvena zvezda angažuje samo kvalitetne profesionalce u svom kadru, ako ti ljudi budu odgovorni, a ne sumnjam da će biti, može se vrlo lako desiti da Bajern polomi zube u sredu uveče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Najteze cemo parirati bekovima, tu ce najvise da se vidi razlika u klasi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Ako Van la Para može dobro defanzivno pokriti levu stranu, da li sutra probati 3-5-2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Znanje imanje Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 1 minute ago, Azazelkg said: 3-5-2? Zavisi od Vladana Milojevića. Ispred sebe ima detaljno izanaliziranu šemu postavke Bajerna i logično je da se prilagodi. Lično mislim da je ad hoc menjanje formacije greška i nikada to ne bih uradio pred ovako važnu utakmicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Pa ako Degenek bude igrao desnog beka, a sve su prilike, mozemo u napadu da ocekujemo takvu transformaciju...sa Zanderom visoko gore, dok se krilni povlaci u sredinu, trojica pozadi...nesto slicno smo probali u Novom Sadu kada su na terenu bili Degenek, Pankov i Milunovic... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesley Sneijder Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Vidim da i dalje ima karata na iticket.rs cak i za sever. Prosle godine nije moglo da se udje na sajt kolika je bila navala. Ne verujem da je prodato vise od 25k paketa i ne mogu reci da mi je zao. Sto se tice meca sutra, samo da odigramo makar nesto, da pokazemo da nismo zalutali. Prosle sezone smo to pokazali samo u drugom poluvremenu u Napulju. Nadam se da smo naucili neke pouke, hrabro da izadjemo pa sta bude. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Meni je sve ispod 4:0 odlican rezultat. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 treba staviti pankova da igra flaster na zanderu, pa mozda i prodjemo sa pristojna 3 komada zaostatka, u suprotnom bice laganih 5+ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 U kupu: Trepča - Zvezda, Vodojaža - Partizan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts