Prijatelj Mitar Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Bogami, dade ga Pakica pre bureka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Mozda bi je sutnuo kako treba da je dobio tepsiju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 na kraju ga dade stomakom, nakon sto je promasio loptu lol 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Kakva reakcija odbrane Vojvodine, Vukanovic sam kao duh stoji na lijevoj strani, niko nema blizu njega. Pavkov ga jedva useka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted August 31, 2019 Author Share Posted August 31, 2019 Сјајна лопта Милуновића 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 49 minutes ago, John Dies at the End said: Gde si to video?! Jos uvek nema nista na Bayernovoj zvanicnoj stranici... Koliko ja znam, a znam :D, pustice jedan kontigent online cca 7 dana pred utakmicu.. Ima da se kupi na eBay Kleinzingenu, uglavnom (pre)prodaju za "treci" sektor ... https://www.footballticketnet.com/champions-league/bayern-munich-vs-red-star-belgrade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Just now, Боги said: Сјајна лопта Милуновића Mogao je i ranije, Vukanovic je dugo bio sam, ali ipak je u pitanju stoper 🙂 Lepo ga je video. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Gobeljic:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 4 minutes ago, Duh koji lebdi said: Bogami, dade ga Pakica pre bureka. slucajno u stilu Orlandica sramotno je koliko smo losi Nama Marin ne da je pola tima nego nam je citav klub. Ovo danas, nema nista fudbalskog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Just now, tsva said: slucajno u stilu Orlandica sramotno je koliko smo losi Nama Marin ne da je pola tima nego nam je citav klub. Ovo danas, nema nista fudbalskog. Otaljavamo posao, emotivno smo ispraznjeni...Ove utakmice posle Evrope su uvek najteze za igranje 😉 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MistoBz Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 (edited) Ako cemo mi sa ovim timom na Bajern , kukala nam majka... Da mi je neko pricao da ce Gobelja da bude startni desni bek protiv Bajern Minhena ne bih mu verovao. Edited August 31, 2019 by MistoBz Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Kakvi debili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Vukanovic se bori sa loptom kao krotitelj lavova u cirkusu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Zasluzeno izjednacenje. Oni bar nesto pokusavaku. Mi se mucimo protiv njihovog budzeta pre svega. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Dajte strim braco, pogasise govna youtube Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojan 21 Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 http://www.jagledam.com/arena-sport-1-uzivo-stream 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MistoBz Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Gobeljic,Jovancic,Zander... nijedan nema kvalitet.. Bore se puno,ali fudbalskih kvaliteta nemaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Jovancic kriminalan u odbrani, ali je zato potpuno beskoristan u napadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Jovancic tipican produkat srpske nogometne skole. Ne ume da sutne. Sad jos moramo Vojvodini nadoknaditi stetu za loptu posto ova nece sletiti do Crnog mora. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolup Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Mateo zvani piksla sam od dva miliona. Aleksa sve uradi on je ne zna pospremiti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Pola tima je u ozbiljnoj svadji sa loptom. Gobeljic, Jovancic i Vukanovic se posebno isticu u neznanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Da se Pavkov nije nazderao bureka pre meca nista od gola 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 8 minutes ago, prolup said: Mateo zvani piksla sam od dva miliona. Aleksa sve uradi on je ne zna pospremiti. Ili trolujes ili ti nick ide ruku pod ruku sa postovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Jovancic ne isprati dobro svog igrača i primimo ga ali zato u napadu dobije idealnu loptu i on šutira kao u američkom fudbalu. Vulic bi to pospremio. Milunoviću jača igra glavom i onda glavom vrljavo izbija na zicer. Kanjas dobar, Mateo solidan. Zander ne postoji, apsolutna nula. Vukanovic borba čoveka i lopte ali je bar asistent.Epska je pravda što je Pavkov stomakom dao gol. Šta je sledeća prozivka.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milance Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Vulic i Ivanic moraju da udju. Ovde su svi u svadji sa loptom.... Samo da pozdravim bližu i širu familiju onome ko je odredio cene paketa karata. Sram da ih bude, gde ti ljudi žive?! Napunili se džepovi pa se izgubila veza sa stvarnoscu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts