Don Juan Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 2 minutes ago, suptil said: Jel se grupa B ukrsta sa grupom A kasnije? Mislim ako budemo treci idemo u LE na Galatasaraj/ Briz Ne. Bićemo nosioci u 1/16 finala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 1 minute ago, DonJuan said: Ne. Bićemo nosioci u 1/16 finala. ali onda mozemo dobiti samo one ekipe koje su bile trece u LS.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Jebiga, moglo je i bolje i gore. Ali svakako je bolje nego prosle godine i mi sa Olimpijakosom mozemo da igramo, iako bih voleo i nekog kvalitetnijeg iz treceg sesira kog veciti nece simpatisati kao ove. Bajern i Totenhem su dosta slabiji od PSG i Liverpula. Nezgodan je Bajern, tesko da cemo tu bod uzeti, ali nisu bas u onoj prepoznatljivoj formi. Totenhem je isto nezgodan, i super tim, ali bi mogli u teoriji da izvucemo X na Marakani. I prakticno nam ostaje taj dvomec sa Olimpijakosom, tu ce da se lomi. Treba nam krilo, a bilo bi lepo i da stopera dovedemo ukoliko ce Milunovic pre Pankova da igra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 27 minutes ago, Боги said: Због оваквих сељака енглеских ће ми бити изузетно драго да их натрпамо на Маракани. Sme li se psovati ođe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Just now, Duh koji lebdi said: Sme li se psovati ođe? Nema potrebe, ko jebe budalu.😀 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Dakle, prva u Minhenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Где је изашао распоред, каква је ситуација? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 9 minutes ago, suptil said: ali onda mozemo dobiti samo one ekipe koje su bile trece u LS.... Ne, odakle ti to? To važi za kvalifikacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Raspored: Bajern (g) Oli (d) Totenhem (g) Totenhem (d) Bajern (d) Oli (g) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Just now, Сандро Ђентиле said: Где је изашао распоред, каква је ситуација? Bajern objavio svoj. Na njemu prvu 18. septembra igraju protiv nas. Zadnje kolo mi sa Olijem ali ne znam gde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 1 minute ago, suptil said: Dakle, prva u Minhenu. Fak 😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted August 29, 2019 Author Share Posted August 29, 2019 (edited) 18. септембар, 21h Бајерн Минхен – Црвена звезда1. октобар, 21h Црвена звезда – Олимпијакос22. октобар, 21h Тотенхем – Црвена звезда 6. новембар, 21h Црвена звезда – Тотенхем 26. новембар, 21h Црвена звезда – Бајерн Минхен 11. децембар, 21h Олимпијакос – Црвена звезда Edited August 29, 2019 by Боги 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 (edited) Mozzart: Poznati datumi i termini utakmica u grupi Crvena zvezda će takmičenje u grupnoj fazi Lige šampiona početi protiv Bajerna u Minhenu, a završiti protiv Olimpijakosa u Pireju. Poznati su raspored, termini i stanica Zvezdinih šest mečeva u Ligi šampiona naredne jeseni. Zvezda na otvaranju grupe ima najteži ispit. Gostuje Bajernu u Minhenu gde će biti austajder. Meč se igra 18. septembra u 21.00 čas. Nije realno očekivati neke bodove u Nemačkoj, ali već posle toga rastu šanse za uspehe. Prvi meč na stadionu Rajko Mitić u Ligi šampiona ove sezone će biti protiv Olimpijakosa. Utakmica se igra 1. oktobra od 21.00 čas. Rezultatski, Zvezda najviše očekuje od te utakmice i mogla bi eventualnom pobedom da dobije na samopouzdanju pred dvomeč sa Totenhemom. Prvi meč protiv Sprusa se igra u Londonu 22. oktobra od 21.00 čas a revanš je 6. novembra na Marakani u isto vreme. Pretposlednje kolo je na programu 26. novmebra, donosi spektakl na Marakanu i gostovanje Bajerna od 21.00 čas. A onda srpski šampion u poslednjem kolu gostuje Olimpijakosu. Meč se igra 11. decembra od 21.00 čas. Edited August 29, 2019 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Lose je sto prvu gostujemo... ali sreca pa nam Oli stize u drugom kolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Haha, ma jok. Pisem skraceno, pa mi lakse EU. Inace, dosta dobar zreb, prelazna ekipa iz treceg sesira, Totenhem i Bajern isto nisu medju najtezim protivnicima iz ovih prvih sesira. Lagano mozemo da se borimo za bar trecu poziciju. Samo da se malo oslobodimo i pocnemo da igramo fudbal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Baš glup raspored, bolje da je poslednja u BG-u da Olijem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Raspored tesko sranje Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Just now, Vredni mrav said: Raspored tesko sranje Zasto tesko sranje. Da budemo pred zadnje kolo treci, pa u zadnjem da uzmemo bodove u Atini 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Do jaja, taman sam za vreme tekme sa Olijem u avionu, konačno me usralo nešto xD 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 7 minutes ago, Helmet said: Haha, ma jok. Pisem skraceno, pa mi lakse EU. Inace, dosta dobar zreb, prelazna ekipa iz treceg sesira, Totenhem i Bajern isto nisu medju najtezim protivnicima iz ovih prvih sesira. Lagano mozemo da se borimo za bar trecu poziciju. Samo da se malo oslobodimo i pocnemo da igramo fudbal. E pa sad bas lagano. Pogledaj malo niz Olimpijakosa u kvalifikacijama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 17 minutes ago, Markoss said: Jebiga, moglo je i bolje i gore. Ali svakako je bolje nego prosle godine i mi sa Olimpijakosom mozemo da igramo, iako bih voleo i nekog kvalitetnijeg iz treceg sesira kog veciti nece simpatisati kao ove. Bajern i Totenhem su dosta slabiji od PSG i Liverpula. Nezgodan je Bajern, tesko da cemo tu bod uzeti, ali nisu bas u onoj prepoznatljivoj formi. Totenhem je isto nezgodan, i super tim, ali bi mogli u teoriji da izvucemo X na Marakani. I prakticno nam ostaje taj dvomec sa Olimpijakosom, tu ce da se lomi. Treba nam krilo, a bilo bi lepo i da stopera dovedemo ukoliko ce Milunovic pre Pankova da igra. Totenhem nije nista slabiji od Bajerna. Ni igracki, ni timski. Finalista Lige Sampiona. A Bajern je prosle godine natrpan od Liverpula u sred Minhena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Relativno je dobro sto Bajern dolazi u Bg pri kraju, a na neki nacin i Totenhem. Oni ce vec tada imati kakvu takvu zalihu bodova. I dobro je sto je Oly relativno blizu jer mislim da cemo mi narednih mesecak dana dizato formu, pa ce u nekom trenutki morati da padne. Kuci 2-7 bodova, na strani 1-2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ace Rimmer Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Grupa je ok. Možda jedino bolja je grupa A zbog atraktivnog Real Madrida, ali i tu je PSG sa kojim smo već igrali prošle sezone. Grupa C sranje, Dinamo + Ukrajinci već vidim kako bi se bratimili. Grupa D preteška, grupa E sranje Liverpul, Napoli, Salzburg šta smo sa svima već igrali, grupa F preteška, grupa G neatraktivno sranje, grupa H preteška. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Katastrofa raspored Bajern u gostma, cirkus kući, Totenhem u Londonu... Sve zavisi od ove druge, jer na ime sam upisao poraz na startu, pa i x da bude u Minhenu, mora Oly da se "bije" u Beogradu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гаучо Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Енглезима записано у судбини да губе утакмице 6.11. од Звезде Ливерпул 2х И Тотенхем ове године Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts