Kosjan Willavić Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 6 hours ago, Markoss said: Ja sam vrlo smoren zbog cinjenice da se Ben veceras oprasta od Zvezde. Isto, zasluzio je majstor da se oprosti nekim golom ili asistencijom. Kao pojacanje je vredeo svakog evra 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Kakav bi samo to oproštaj bio.. golom za LŠ..❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolup Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Nisam baš optimista al valjda me Miloje i igrači neočekivano obraduju. Tenk je nebitan, i ranije se znalo da je šipka maloumna i da ima daaaaaaaaaaaleko veći uticaj na dešavanja u klubu nego što bi smjela. Kad se riješimo tog balasta svanuće klubu, to ćemo dočekati kad Srbija bude uređena država znači možda četvrta generacija od nas. Fokusirati se na Milojevića i igrače oni koliko toliko drže glavu iznad vode i klub iznad Srbije, a o ovima je već sve ispričano milion puta, čak mi je nevjerovatno da ima neko šokiran tenkom, tu nema dna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeBron Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Vukanovic pocinje, Ben i Ivanic na klupi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Kad vide ovo forumaši najebaše seljaci sa Hajberija/Emirejtsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Just now, LeBron said: Vukanovic pocinje, Ben i Ivanic na klupi Ima logike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 3 minutes ago, Vredni mrav said: Kad vide ovo forumaši najebaše seljaci sa Hajberija/Emirejtsa https://www.arsenal.com/news/news-archive/the-arsenal-crest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Oni igraju sa 3 stopera-dva bočna-dva vezna-dva krila i napadač/dva napadača i ofanzivni vezni Pretpostavljam da ce Asale i Ngamaleu imati veliku slbodu kretanja i da ce ulaziti u sredinu. Dva visoka štopera i Lustenberger kao pokrivač. Nema šta, imamo brojniji vezni red i to mora da se iskoristi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrX037 Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Borjan, Gobeljic, Milunovic, Degenek, Rodic, Kanjas, Jovancic, Vukanovic, Marin, BEn, Boaci Eeeeeeeeedemoooooooooooooooooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Treba pokusavati iz daljine kad god moze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 2 minutes ago, Liska Manjina said: Oni igraju sa 3 stopera-dva bočna-dva vezna-dva krila i napadač/dva napadača i ofanzivni vezni Pretpostavljam da ce Asale i Ngamaleu imati veliku slbodu kretanja i da ce ulaziti u sredinu. Dva visoka štopera i Lustenberger kao pokrivač. Nema šta, imamo brojniji vezni red i to mora da se iskoristi. Denda, ti li si? 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Svidja mi se sto je Miloje neke adute ostavio i za drugo poluvreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 u kojem ce se od 60teminute povuci Borjanu u krilo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Just now, tsva said: u kojem ce se od 60teminute povuci Borjanu u krilo Što bi značilo da pola sata pre kraja imaš rezultat koji te vodi u LŠ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Uh Vukanovic.. Bice muchenja prilokom gledqnja. Bas je anifudbaler.. jbg podrska i njemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 puna kapa Liga Evrope, samo zbog Vukanovica u 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Samo hrabro. Nisu oni bolji od nas. I sa Vukanovicem na terenu smo bolji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Vukanovic sam po sebi nije problem jer Ivanic nije nista bolji ali je meksi igrac. Problem je to sto se desi od 60 minuta. Idealno je da ih udarimo na blitzkrieg i resimo sve u prvom. Ako budemo cekali kraj, kad tad ce nam se obiti o glavu. Sa druge strane ni LE nije losa stvar a to nam niko ne moze uzeti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alija Sirotanović Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Daje ga Aleksa :) Hrabro momci! Veceras je nase vece 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alija Sirotanović Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Borjan, Degenek i dr Marin su dusa ovog tima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 ipak pocinje Garcia Ben na klupi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Neka nam je sa srecom. Nemam zivaca nista opsirnije da pisem. Bas me drma nervoza, sa Kopenhagenom mw nijw ovako. Verovatno vaznost t meca, kao u dobra stara vremena. Nedostajala mi je ova presija, i vazni evropski mecevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leteci Holandjanin Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 48 minutes ago, Vredni mrav said: Svidja mi se sto je Miloje neke adute ostavio i za drugo poluvreme. Al terza izgleda svoje ne odmara 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Na BT sport misle da cemo se sneak in... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Mogli su dati veci sorc ovom detetu ispred marina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts