Don Dusko Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 2 minutes ago, ShoBzSho said: Ovo bi Boaci zavrsio lagano.. samo Pavkov moze da bude u 11 u Zvezdi sa ovakvom srecnom neznalicom Milojevicem. Klasican bunkeras. Kojim to kvalitetima je Pavkov kvalitetniji od Boacija? Najurio bih ga odmah pa i da 10 puta ulazi srecno u LS. Mogao bi da odmoris malo.Svaki post ti je pljuvanje trenera bilo u KK ili FK. 4
vepar Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 Ma promasuju se ovakve sanse, retko, ali se promasuju Veci je problem sto je potpuni nespreman
VLADIMIR PERIC VALTER Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 E moj Jovancicu i niko da izbije tu loptu 1
bergkamp bcd Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 Kakvi kreteni, pa izbacite tu loptu! Sad nema vise sta da se gleda, pitanje je samo koliko ce nam jos golova dati.
vepar Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 Jovanca debil, koji ga je i vracao nazad Milojevi tripovi i fiks ideje
ShoBzSho Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 (edited) I onda sam ja pljuvac trenera,a njemu igraju Jovancic i Gobeljic.. Pa ta dvojica ne bi igrali ni u Brodarcu. Jos kao slag na Tortu PAVKOV. Da ga zacini.. Neznalica ,batadjorista Milojevic,bice i ostace. Edited November 6, 2019 by ShoBzSho
threepwood Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 1 hour ago, threepwood said: Opet slow-mo Jovanca u vezi i beskorisno drvo u napadu. Obio nam se onaj Liverpul o glavu 10x do sada I tako... 5
Liska Manjina Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 Jebeno sam znao! Ništa, furamo dalje, moze se ovde uzeti bod.
Mile1 Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 Pavkov i Jovanca tuga a za to vreme Boaci i Vulic na klupi
prolup Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 1 minute ago, ShoBzSho said: I onda sam ja pljuvac trenera,a njemu igraju Jovancic i Gobeljic.. Pa ta dvojica ne bi igrali ni u Brodarcu. Jos kao slag na Tortu PAVKOV. Da ga zacini.. Neznalica ,batadjorista Milojevic,bice i ostace. Aj ne lupaj.
Green23 Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 Just now, ShoBzSho said: I onda sam ja pljuvac trenera,a njemu igraju Jovancic i Gobeljic.. Pa ta dvojica ne bi igrali ni u Brodarcu. A što ti nisi trener ni u tom Brodarcu? Kad već sve znaš. Gobiljić je odličan na ovoj utakmici. A to što nesposobni ne mogu tri godine da kupe normalnog desnog beka, nije Miloje kriv.
Recommended Posts