Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sramota Milojevica, jos jednom ne zna sta radi sa postavkom igre, nema veznog reda uz rokade bez reda i svesti.

Nije prvi put, defnitivno ziheras i trener koji postavlja igru iskljucivo na rezultat, iako je na startu umeo.i hrabrije da postavi taktiku...

Posted
jebote ali oni su nas u poslednjih 15 godina jedno 12 puta dobili 1:0 na jna i uvek je ovakvo djubre od tekme..
ocemo li ikada napasti i igrati fudbal??

Evo sad je 2:0... Bravo Miloje!!
Posted
1 minute ago, Issey said:

Jbg ne može ni da kenja večno, a ni Borjan sve da brani... Nije sve ni do Miloja, mi imamo očajan tim... 

Ma kakav do Miloja nego je sad in uskočiti u vagon pljuvanja po njemu.

Posted

Gobeljić okreće dupe a Tošić utrčava između Pankova i Žandera koji čuvaju jedan drugog...Tuga od naše igre u jednoj rečenici. Jbena sramota počev od taktike, preko postavke pa do izvedbe na terenu.

Posted
Just now, prolup said:

Ma kakav do Miloja nego je sad in uskočiti u vagon pljuvanja po njemu.

Ma daj.A ko je sklopio taj ocajan tim?Ko je slozio ovakvu taktiku?Milojevic ili ja?

• Like 1
Posted
2 minutes ago, K.Dot said:

Poslali znači prolupa da se prolupava. Očekivao sam da redwhite i ZiS sami daju svoje viđenje utakmice.

Viđenje ove i prethodnih utakmica je da smo očigledno u krizi igre i rezultata, Marin žestoko krizira što je izgleda grijeh reći glasno, a pošto nam je on 90% tima nije ni čudo što ličimo na ovo što smo gledali. A te duhovite opaske da je neko nekog poslao možeš sa ukućanima, ovde se valjda očekuje minimum pristojnog ponašanja,

• Ha-ha 4
Posted

Zasluzen poraz, opet kukavicka igra bez presinga bez icega. Imati ovakav igracki kadar dve LS u nizu i odigrati ovako jadan derbi bez suta u okvir je velika blamaza. Milojevicu ovo je sramota. Svaka tebi cast za rezultate u Evropi ali igre u derbijima pa i vecim dijelom u JSL su sramotne. Ne igramo nista!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...