Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sramota Milojevica, jos jednom ne zna sta radi sa postavkom igre, nema veznog reda uz rokade bez reda i svesti.

Nije prvi put, defnitivno ziheras i trener koji postavlja igru iskljucivo na rezultat, iako je na startu umeo.i hrabrije da postavi taktiku...

Posted

Ja bih jos veceras urucio otkaz Miloju!. Hvala na svemu ali ovako vise ne moze. Ovo je skandalozno. Boli me kurac za sve zasluge.

• Like 9
  • Thanks 1
Posted
jebote ali oni su nas u poslednjih 15 godina jedno 12 puta dobili 1:0 na jna i uvek je ovakvo djubre od tekme..
ocemo li ikada napasti i igrati fudbal??

Evo sad je 2:0... Bravo Miloje!!
Posted
1 minute ago, Issey said:

Jbg ne može ni da kenja večno, a ni Borjan sve da brani... Nije sve ni do Miloja, mi imamo očajan tim... 

Ma kakav do Miloja nego je sad in uskočiti u vagon pljuvanja po njemu.

Posted

Gobeljić okreće dupe a Tošić utrčava između Pankova i Žandera koji čuvaju jedan drugog...Tuga od naše igre u jednoj rečenici. Jbena sramota počev od taktike, preko postavke pa do izvedbe na terenu.

Posted
Just now, prolup said:

Ma kakav do Miloja nego je sad in uskočiti u vagon pljuvanja po njemu.

Ma daj.A ko je sklopio taj ocajan tim?Ko je slozio ovakvu taktiku?Milojevic ili ja?

• Like 1
Posted
2 minutes ago, K.Dot said:

Poslali znači prolupa da se prolupava. Očekivao sam da redwhite i ZiS sami daju svoje viđenje utakmice.

Viđenje ove i prethodnih utakmica je da smo očigledno u krizi igre i rezultata, Marin žestoko krizira što je izgleda grijeh reći glasno, a pošto nam je on 90% tima nije ni čudo što ličimo na ovo što smo gledali. A te duhovite opaske da je neko nekog poslao možeš sa ukućanima, ovde se valjda očekuje minimum pristojnog ponašanja,

• Ha-ha 4
Posted

Zasluzen poraz, opet kukavicka igra bez presinga bez icega. Imati ovakav igracki kadar dve LS u nizu i odigrati ovako jadan derbi bez suta u okvir je velika blamaza. Milojevicu ovo je sramota. Svaka tebi cast za rezultate u Evropi ali igre u derbijima pa i vecim dijelom u JSL su sramotne. Ne igramo nista!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...