Vredni mrav Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 7500 bili jug i sever, 18 000 zapad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Cena karata je ok ako dovode dobra pojacanja posto samo sa ovom razlikom od prosle gofine mogu da pokriju AMRL i CM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Bilo bi mi drago sto su ovolike cene da znam da ce ostati pare Zvezdi, ali nista od toga. Samo od ovih paketa ce uzeti 7-8 miliona eura minimum. Nece im kamion biti dovoljan da iznesu sve sto su naumili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Just now, Cavani said: Bilo bi mi drago sto su ovolike cene da znam da ce ostati pare Zvezdi, ali nista od toga. Samo od ovih paketa ce uzeti 7-8 miliona eura minimum. Nece im kamion biti dovoljan da iznesu sve sto su naumili. Pa dobro ti gledaj od kuce fudbal. Navijaj iz fotelje i zajebao si onda zlu upavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 1 minute ago, suptil said: Pa dobro ti gledaj od kuce fudbal. Navijaj iz fotelje i zajebao si onda zlu upavu. To da li cu ja gledati od kuce nema nikakve veze sa onim sto sam napisao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Ljudi su puni predrasuda. Za nas standard skupe su karte za zapadnu tribinu. Ovo ostalo ce se rasprodati lagano, doduse oticice i zapad. Ipak odredjen broj ljudi ima 50 posto jeftinije karte. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Cavric je prva zelja,, ali je skup i na sve nacine pokusavaju da mu spuste cenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Sezonska za basket kao 3 utakmice u LŠ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 1 minute ago, Markoss said: Cavric je prva zelja,, ali je skup i na sve nacine pokusavaju da mu spuste cenu. Kad bi radili anketu medju navijacima o Cavricu rezultati bi po upravu i samog Cavrica bili skandalozni. Bog da pozivi tog predsednika Slovana da ne pusti Cavrica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 3 minutes ago, Green23 said: Sezonska za basket kao 3 utakmice u LŠ.. U fudbalu placas prestiz da gledas sve grupne tekme. 50 000 istih ljudi gledace sve te tekme. A to ipak kosta. Zatvoreni krug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 6 minutes ago, Markoss said: Cavric je prva zelja,, ali je skup i na sve nacine pokusavaju da mu spuste cenu. Nego Markoss sta je sa Boacijem, jel ide? I da otvori temu za Omladince igraju LS pa bi lepo bilo da imamo i tu temu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 (edited) Cavric i ako dodje bice docekan na noz i pod ogromnim pritiskom...i sve to avansno, bez da je 90% ljudi odgledalo neku njegovu utakmicu...Nama neprijatelji nisu potrebni, imamo mi svoje "selektore" i "skaute" koji sve to znaju bolje...Ne znam sta Miloje i strucni stab treba da urade da zasluze malo vise poverenja od zvezdaske javnosti...verovatno da osvoje tu LS... Edited August 31, 2019 by ZiS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 5 minutes ago, suptil said: Kad bi radili anketu medju navijacima o Cavricu rezultati bi po upravu i samog Cavrica bili skandalozni. Bog da pozivi tog predsednika Slovana da ne pusti Cavrica. Da su radili anketu Pavkov na Marakanu ne bi dosao ni kao gost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Degenek je nas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Da, otkupili smo ugovor Degeneka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Zvezda otkupila Degenekov ugovor FK Crvena zvezda otkupio je ugovor Miloša Degenka, tako da će borbeni štoper u naredne četiri godini biti fudbaler crveno-belih. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Odlican potez! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 14 minutes ago, Markoss said: Cavric je prva zelja,, ali je skup i na sve nacine pokusavaju da mu spuste cenu. Obzirom na jako malo vremena za dovodjenje igraca, ima li zaista jos neke alternative? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 15 minutes ago, Markoss said: Cavric je prva zelja,, ali je skup i na sve nacine pokusavaju da mu spuste cenu. Od sveg srca zelimo da predsednik Slovana ostane dosledan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 (edited) 13 minutes ago, suptil said: U fudbalu placas prestiz da gledas sve grupne tekme. 50 000 istih ljudi gledace sve te tekme. A to ipak kosta. Zatvoreni krug. Pričamo o jebenoj Marakani, gde platiš 100e za jug, a ne možeš ni da sedneš koliko su prljave one nazovi stolice. Mislim da će ljudi čekati pojedinačne karte, pošto neće ceo stadion prodati u paketima sigurno. Edited August 31, 2019 by Green23 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Zaradis 2 milke za 6 mesecnu “pozajmicu”. Terza mag, jos ce i sledeci transfer biti preko 3m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Jbali su mu kevu sa cenom karti. Prošle godine sam za paket na zapadu sektor 5 gde je vip deo na tribini dao 9000 (50% za sezonsku) a sada za sektor 6 treba da dam 15000 + za klinku još 15000. Hteo sam i klincu da uzmem paket za sever, znači još 12000...Ne verujem da ću kupovati, jer mi je previše. Na osnovu prošlogodišnjih cena sam kontao da ću dva paketa uzeti za 15-16k. Malopre sam to rekao ćerki i eno je u svojoj sobi plače. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Najverovatnije cu da bodrim tim preko televizora, ocekivao sam ,sto kaze Bogi, paket za sever i jug oko 9 hiljada. Ovo mi je stvarno previse. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Nema još vesti na zvaničnom sajtu pa se sve nadam, verovatno uzalud, da greše ovi iz hotsporta i da nisu baš tako bezobrazne cene karti. Da bar dopuste da uzmem pakete za sever sa 50% popusta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeBron Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Ove cene jos nije klub objavio, pojavilo se valjda samo na hotsportu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts