Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nabijem im taj VAR na onu stvar. Koliko sam ja video, non-stop su mu vrteli jedan te isti ugao ( sa leđa), na kojem nije moglo da se vidi dali je dirao loptu ili ne. Iz suprotnogu ugla mi se učinilo da je možda dirnuo donjim delom stopla/kramponima.

Posted (edited)

Do gola smo igrali ok,ali posle,jedna velika sramota koja ide na dusu Milojevicu.

Primili smo gol i dalje sedimo u krilo Borjanu.. Jebem te zivote.

Edited by MistoBz
Posted
Just now, L' Imperatore said:

Nabijem im taj VAR na onu stvar. Koliko sam ja video, non-stop su mu vrteli jedan te isti ugao ( sa leđa), na kojem nije moglo da se vidi dali je dirao loptu ili ne. Iz suprotnogu ugla mi se učinilo da je možda dirnuo donjim delom stopla/kramponima.

Ima onaj drugi ugao što smo gledali prvo, ovaj "tvoj" je bio da sudija vidi da nije Boaći prvo loptu udario, pa onda švajcarca...

Posted
4 minutes ago, Dobar Los Milos said:

Kad sednes golmanu u krilo, samo je pitanje vremena kada ces popiti gol(ove). Milojevic nikako da ukapira.

Ne mislis da se nesto i domacin pita? Ljudi gube 2-1 kuci, logicno je da nas stisno jbt. Dali 2 gola na strani ne gubimo a ljudi kenjaju po Milojevicu. Stvarno smo nadrealni. Jebi se Miloje trebali smo dobiti 5-1...

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...