Helena Posted Friday at 05:56 PM Posted Friday at 05:56 PM Ali ne može mu se zameriti ništa, igra odlično Fonseka. Opet komentator- ne da se Rud. Gledamo Hačanova
jevrem69 Posted Friday at 06:03 PM Posted Friday at 06:03 PM Jedino ga servis moze zadrzati u igri do kraja, videcemo .................. ali ovakve zicere na mrezi ne sme da gubi. Verujem da je prvi gem kljucan za set i mec, to ne sme da izgubi. Novak je potpuno van balansa, ne moze da parira protivniku u razmenama ......................
La mano de Dios Posted Friday at 06:08 PM Posted Friday at 06:08 PM Ma kakvi, nema snage vise uopste da potrci. 1 1
jevrem69 Posted Friday at 06:18 PM Posted Friday at 06:18 PM Boze, samo da zadrzi svoj servis do kraja. 1
La mano de Dios Posted Friday at 06:22 PM Posted Friday at 06:22 PM Lepo sam pricao da je Rud krsina na ovom Rolan Garosu, coveka ce Tomi Pol da izbaci u 3 seta. Ali dzabe sve evo Fonseka odmah vraca brejk, nema Novak snage na zalost.
jevrem69 Posted Friday at 06:22 PM Posted Friday at 06:22 PM kljucan gem, ne verujem da ce izdrzati do tajbrejka, sada je svaki njegov servis gem upitan .................. 1
wrach Posted Friday at 06:23 PM Posted Friday at 06:23 PM Ja kad god sam pogledao u TV, mali je pogodio liniju ili krmacu, zajebi to
40Wins Posted Friday at 06:23 PM Posted Friday at 06:23 PM E moj slepce, imao si 2:0. Tacno ce ovo biti turnir za čir na želucumm. 1
Cavani Posted Friday at 06:26 PM Posted Friday at 06:26 PM Ima ta jedna sitnica, da je 20 godina stariji od protivnika. 1
Don Dusko Posted Friday at 06:27 PM Posted Friday at 06:27 PM 3 minutes ago, 40Wins said: E moj slepce, imao si 2:0. Tacno ce ovo biti turnir za čir na želucumm. Imao je i neko drugi juce 2:0....
Barker Posted Friday at 06:27 PM Posted Friday at 06:27 PM Pa dobro bre, dal ovi dripci iz publike imaju osecaj koga treba da ponedsu navijanjem ovde? 😡
jevrem69 Posted Friday at 06:34 PM Posted Friday at 06:34 PM samo nek ovo izvuce, ako moze, neka preda u sledecem kolu i neka ode da se odmori nedelju dana i pravac neki turnir na travi ...................
Helena Posted Friday at 06:35 PM Posted Friday at 06:35 PM 12 minutes ago, jevrem69 said: kljucan gem, ne verujem da ce izdrzati do tajbrejka, sada je svaki njegov servis gem upitan .................. A taj brejk do 10
La mano de Dios Posted Friday at 06:35 PM Posted Friday at 06:35 PM Sve na stranu ali Fonsekin forhend je wow, bukvalno wow. Nije toliko dobar kao Karlosov i Sinerov ali odmah ispod njih je tu. Jos ga nije ni razvio do kraja, ipak ima samo 19 godina.
jevrem69 Posted Friday at 06:48 PM Posted Friday at 06:48 PM fizika i razlika u godinama su rekli svoje, tako ce biti u svakom mecu u pet setova do kraja njegove karijere, sem mozda na Vimbldonu .......................... 1
MrTripleDouble Posted Friday at 06:52 PM Posted Friday at 06:52 PM Nikad igraci od djokavca, medjedja i kecmana
Elias Posted Friday at 06:53 PM Author Posted Friday at 06:53 PM Steta, bila je ova lepa sansa da dogura daleko ovde, bez Sinera I Alkaraza, sada i ko zna ponovo kada. Bio bolji ovaj mali danas jbg, Idemo dalje. 1
La mano de Dios Posted Friday at 06:56 PM Posted Friday at 06:56 PM Momak alal vera, jebena igracina.Brazil ima cemu da se raduje konacno, zasluzili su i oni.
Don Dusko Posted Friday at 06:57 PM Posted Friday at 06:57 PM To je ta juznoamericka krv!Ne odustaje ni na 2:0! Cestitke Brazilcu! Brazilac i Argentinac izbacili trenutno najboljeg igraca i GOATA!
Recommended Posts