Dzoni_m Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago I kad je ocigledno napravio sranje, istraga posle trke. Ne daj boze da ga kazne 1
Adriano Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Dobra trka 😍😍 Šteta promjene guma i prvog mjesta, ali dupli podijum je dobar 🧡 1
Xpert Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Usli smo u Kimijevu eru. Mclaren je tu, kao i Max. Ferrari je Ferrari. Choke job ne gine.
alberto.ascari Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 3 minutes ago, JPM said: Dobio nas Merc u boksu. Jebiga. I nas. I još jednom na pisti. 1
Hertzog Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Samo da jadni Kimi ne pozeli da kao italijan vozi u Ferrariju. Sa mercedesom ima buducnost, mi smo groblje slonova, kod nas dodju samo da skončaju 1 1
Dzoni_m Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Ja nemam zalbe na kvalitet trke. Sto se mene tice promene su ok. Ja bih samo promenio fuel flow limite (posto sada vozimo na 100% renewable) odvrnuti motore malo vise i to bi mu bilo to. Ferrari ne komentarisem vise. Nasi problemi su organizacioni. 4x mercedes na vrhu i tu ce biti borbe. Ostali mrvice. Edited 12 hours ago by Dzoni_m 3
JPM Posted 12 hours ago Author Posted 12 hours ago 8 minutes ago, alberto.ascari said: I nas. I još jednom na pisti. Ma vi ste navikli 😋😋😋 3
alberto.ascari Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 19 minutes ago, JPM said: Ma vi ste navikli 😋😋😋 When it counts, pit stop za 4s. Oba bolida. Hamilton ne znam da li je bio danas u trci. Kvalitetan rad. 1
JPM Posted 12 hours ago Author Posted 12 hours ago 30 minutes ago, Hertzog said: Samo da jadni Kimi ne pozeli da kao italijan vozi u Ferrariju. Sa mercedesom ima buducnost, mi smo groblje slonova, kod nas dodju samo da skončaju Ovo bi bila bas tragedija. Nije iskljuceno da se desi kad cec bude imao 3-4 titule.
Nicklord Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 hour ago, alberto.ascari said: When it counts, pit stop za 4s. Oba bolida. Hamilton ne znam da li je bio danas u trci. Kvalitetan rad. Hamilton je vozio bez dobrog dela poda i rupama. Ovo je maks za danas sigurno
alberto.ascari Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 hours ago, Nicklord said: Hamilton je vozio bez dobrog dela poda i rupama. Ovo je maks za danas sigurno Ovo nisam video u prenosu. LEC i VER 20s kazne.
staneC Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Verstapen bi bio u igri za pobedu, da nije bilo one piruete. RedBull je još uvek vrhunska ekipa. Možda če ri brhunskost da plati Hadjar… Utrka odlična. Samo neznam, važe li ta preticanja ili ne? Bolidi to sami urade ili ipak vozač tu nešto radi? Baš me zanima, šta če Verstapen sad da priča, ako počne da pobedjuje.
Recommended Posts