Jump to content

FORMULA 1 CRYPTO.COM MIAMI GRAND PRIX 01-04.05.2026

Recommended Posts

Posted

Samo da jadni Kimi ne pozeli da kao italijan vozi u Ferrariju. Sa mercedesom ima buducnost, mi smo groblje slonova, kod nas dodju samo da skončaju

• Like 1
  • Love 1
Posted (edited)

Ja nemam zalbe na kvalitet trke. Sto se mene tice promene su ok. Ja bih samo promenio fuel flow limite (posto sada vozimo na 100% renewable) odvrnuti motore malo vise i to bi mu bilo to. 

Ferrari ne komentarisem vise. Nasi problemi su organizacioni.  4x mercedes na vrhu i tu ce biti borbe. Ostali mrvice. 

Edited by Dzoni_m
  • Like 3
Posted
8 minutes ago, alberto.ascari said:

I nas. I još jednom na pisti. 

Ma vi ste navikli 😋😋😋

• Ha-ha 3
Posted
30 minutes ago, Hertzog said:

Samo da jadni Kimi ne pozeli da kao italijan vozi u Ferrariju. Sa mercedesom ima buducnost, mi smo groblje slonova, kod nas dodju samo da skončaju

Ovo bi bila bas tragedija. Nije iskljuceno da se desi kad cec bude imao 3-4 titule.

Posted
1 hour ago, alberto.ascari said:

When it counts, pit stop za 4s. Oba bolida. Hamilton ne znam da li je bio danas u trci. 

Kvalitetan rad. 

Hamilton je vozio bez dobrog dela poda i rupama. Ovo je maks za danas sigurno

w8x93plsuyyg1.jpeg

Posted

Verstapen bi bio u igri za pobedu, da nije bilo one piruete. RedBull je još uvek vrhunska ekipa. Možda če ri brhunskost da plati Hadjar…

Utrka odlična. Samo neznam, važe li ta preticanja ili ne? Bolidi to sami urade ili ipak vozač tu nešto radi? Baš me zanima, šta če Verstapen sad da priča, ako počne da pobedjuje.