Dzoni_m Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago I kad je ocigledno napravio sranje, istraga posle trke. Ne daj boze da ga kazne 1
Adriano Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Dobra trka 😍😍 Šteta promjene guma i prvog mjesta, ali dupli podijum je dobar 🧡 1
Xpert Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Usli smo u Kimijevu eru. Mclaren je tu, kao i Max. Ferrari je Ferrari. Choke job ne gine.
alberto.ascari Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 minutes ago, JPM said: Dobio nas Merc u boksu. Jebiga. I nas. I još jednom na pisti. 1
Hertzog Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Samo da jadni Kimi ne pozeli da kao italijan vozi u Ferrariju. Sa mercedesom ima buducnost, mi smo groblje slonova, kod nas dodju samo da skončaju 1 1
Dzoni_m Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Ja nemam zalbe na kvalitet trke. Sto se mene tice promene su ok. Ja bih samo promenio fuel flow limite (posto sada vozimo na 100% renewable) odvrnuti motore malo vise i to bi mu bilo to. Ferrari ne komentarisem vise. Nasi problemi su organizacioni. 4x mercedes na vrhu i tu ce biti borbe. Ostali mrvice. Edited 7 hours ago by Dzoni_m 3
JPM Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago 8 minutes ago, alberto.ascari said: I nas. I još jednom na pisti. Ma vi ste navikli 😋😋😋 3
alberto.ascari Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 19 minutes ago, JPM said: Ma vi ste navikli 😋😋😋 When it counts, pit stop za 4s. Oba bolida. Hamilton ne znam da li je bio danas u trci. Kvalitetan rad. 1
JPM Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago 30 minutes ago, Hertzog said: Samo da jadni Kimi ne pozeli da kao italijan vozi u Ferrariju. Sa mercedesom ima buducnost, mi smo groblje slonova, kod nas dodju samo da skončaju Ovo bi bila bas tragedija. Nije iskljuceno da se desi kad cec bude imao 3-4 titule.
Nicklord Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, alberto.ascari said: When it counts, pit stop za 4s. Oba bolida. Hamilton ne znam da li je bio danas u trci. Kvalitetan rad. Hamilton je vozio bez dobrog dela poda i rupama. Ovo je maks za danas sigurno
Recommended Posts