JPM Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Colapinto kao da je bio na triciklu... Toliko je Oli brzo prisao.
Hertzog Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dobro smo se potukli sa mercedesom za trece mesto. Mercedes je klasa izmad sebe i ja sam zadovoljan ovim odbranjenim trecim mestom. Carli bas pametno vozio zadnjih 10ak krugova. 1
Desiderius Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Lekler odličan vozač.Šteta što mu nikad nisu osposobili konkurentan auto
JPM Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Bravo Oskare! Sjeba ga SC ali dobro. Bravo Lando, neka pozitiva nakon teskog vikenda. Lets go Papaya!!!
Sauriann Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bravo za Kimija, Lekler klasa sa najlosijim gumama u vrhu.
lemiwilli Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bravo za Kimija, druga pobeda uzastopno. Ako nesto "spasi" sezonu bice to Kimijeva titula. Iskreno jos uvek se ne mogu navici na ovakva preticanja kao na igrici, ali ajde ko sam ja da zamerim pametnijim od sebe. Poslednjih 20 krugova sam pratio Maksovu kameru, tuzno je gledati kako Alpina sa Mercedesovim motorom na ciljnom pravcu odmiče Red Bullu koji je u overtake modu. Motor pravi razliku definitivno i to veliku. Svi pricaju da ce biti drugacije od Majamija. Kad krece dozvoljena nadogradnja bolida zna li ko?
Dzoni_m Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Opet gledao snimak, ali mislim da nemamo sta da se zalimo. Trke su zanimljive. To sto navijacima njihov pulen nije konkurentan, dobrodosli u F1. Nista ne treba dirati. Snacice se vec inzenjerci da izvuku vise iz ovih automobila. A vozaci neka uce.
Recommended Posts