303 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 hours ago, Drago said: Ne dižu nogu sa gasa pre krivine nego im se baterija skroz isprazni, bolid izgubi 50% snage iz ponoskog sklopa (clipping) i uz to deo snage ICU odlazi na dopunu baterije (super clipping). Ako pogledaš temetriju, vozač dostiže brzinu od 320 km/h i odjednom brzina pada na 270km/h iako nije pustio gas. Taj gubitak brzine dolazi zbog tog "klipinga" koji će biti reč godine u F1. Onaj ko ovlada kapacitetom baterije će vladati šampionatom. Pri čemu rasel uopšte nije pritisnuo kočnicu kod ulaska u krivini 9, u krugu za pol poziciju.
staneC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 22 hours ago, staneC said: Evo, dočekasmo😎. Ako ne bude dominacija jedne ekipe (a mislim da neče biti) bit če odlična sezona. Prvi put u njegovoj karieri navijam za Hamiltona. Ajmo matori! Ja vam rekao😎
Downforce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Debili. Nista novo od njih. Kakvi su to pavijani boze dragi
alberto.ascari Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) zašto ovo, jbt Edited 1 hour ago by alberto.ascari
Downforce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne mozes pobediti sa ovakvim vodjenjem trke. Jednostavno ne mozes. Place mi se kakvi debili vode strategiju ovog tima.
Downforce Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Dakle, plan da se onoliko ostane na zutim je zato sto bolid funkcionise samo na njima.... Alan Boldrik Fordovski skroz.
alberto.ascari Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago Razlika je u pit stopu VSC vs. Regular. Može ovo da se okrene u Kini.
Xpert Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago Mercedesi na kraju rutinski. Ferari im je osigurao da tu ne bude nikakve borbe. Generalno, zanimljivija trka od očekivane.
Recommended Posts