DameTime Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Američki par je baš po mom senzibilitetu - originalna koreografija, kostimi (pogotovo kako su prilagodili njenu suknju, da ima prelaz iz crne u crvenu), izbor muzike, izvedba... Ali su Francuzi večeras otklizali za zlato, šta god ja lično mislila o njima. Sem one greške na početku, bili su perfektni i baš sam osetila jaku emociju kroz njihovu izvedbu, težak bol. Bili su bolji taman za taj 1 poen. 1
Barker Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Meni si francuzi bili predobri jos na evropskom i bas mi je drago da su pobedili. Super sjajna je (konacno!)bronza za 30+ kanadjane i zao mi je za italijane- i oni su bas "intenzivni". Jasno je do sada da ameri nisu bili po mom ukusu, ona mi je nekako preagresivna, a i Paint it black mi je oduvek na no-go listi.
il predestinato Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 3 hours ago, Janne240 said: Italijanskom dvojcu u sankanju zlatna medalja, veliko iznenadjenje! Emanuel Rajder i Kajncvaldner. Austrijanci srebro, Nemci bronza. Nevjerovatan kraj, Amerikanci imali zlato u džepu i uprskali sve u završnici staze i završili šesti. 1
Milutinov Tata Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Italijani pruzili odlican otpor Svedjanima u hokeju, zanimljiva utakmica u kojoj su Svedjani imali pak sve vreme i uputili cak 60 suteva, ali su pobedu jedva iscupali (5 gol dali slucajno na praznu mrezu). Mocan je tim 3 krune, ali narvno zavisi kako ce se sve posloziti jer vremena bas i nema puno za uigravanje. Slovaci sokirali Fince, sa 3 gola u poslednjoj trecini do pobede od 4-1 (poslednji gol na praznu mrezu), mali revans za poraz u polufinalu pre 4 godine. Sutra se igraju mecevi preostale 2 grupe, derbi Kanada-Ceska u popodnevnom terminu.
Elias Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago https://www.theguardian.com/sport/2026/feb/11/winter-olympics-french-biathlete-guilty-fraud-wins-gold-julia-simon 😵💫
Stiletto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Za razliku od muške Super G staze, koja je bila praktično skraćeni spust, ženska Super G staza je bila Super G staza samo prvih desetak kapija, a posle toga je postavljena kao teški veleslalom na jakoj strmini, šro je napravilo pomor među skijašicama koje više preferiraju spust nego tehniku. Od najboljih dvadeset njih sedam nije završilo trku. Vajdl, Puhner, Ajhner, Gođa, Štuhec, Brizi Džonson su odletele sa staze kao koferi, a šta će biti sa devojkama sa visokim startnim brojevima ne smem ni da gledam. Na takvoj stazi se najbolje snašla Federika Brinjone i donela još jedno zlato domaćinu Italiji.
rodriguez Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago ne znam da li je ovo bilo, sigurno najgledaniji video na ZOI upalite ton 1
Helena Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Diskvalifikovan je, nije hteo da promeni kacigu. Pa Igre banuju Ruse, šta sviraju sad?
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kuper Vuds doneo prvo zlato Australiji na ovim ZOI u slobodnom skijanju, disciplina moguli.
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Na takmičenjima u skijaškom trčanju, posle zlata u skiatlonu, Šveđanka Frida Karlson osvojila zlato i u trci na 10km.
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Anja Ilić u skijaškom trčanju na 10km 106. od 111. takmičarki. To bi i u tabliću bila fora. 1
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Odlične trke u snoubord krosu, sva četiri finalista prošla kroz cilj u tri desetinke sekunde. Alesandro Hemerle iz Austrije odbranio titulu od pre četiri godine i doneo svojoj zemlji novo zlato na ovim ZOI. 1
Milutinov Tata Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago (edited) Auuu kakvo finale kod muskaraca u mogulima, i neverovatan rasplet na kraju. Australijanac Kuper Vuds do zlata sa istim skorom kao i Kanadjanin Mikael Kingsberi, ali je imao vise poena u skijaskom delu i tako je dosao do pobede. Njih dvojica su i poslednji nastupali, prvo Kanadjanin, pa Australijanac, bas dramatican rasplet. Bronza za Japanca Ikumu Horisimija, koji je zaostao samo 0.27 poena, imao je sjajn drugi skok, jedna od najtezih, ali nije najbolje doskocio i to mu je odnelo poene koji bi vredeli zlatne medalje. Olimpjski sampion iz Pekinga Svedjanin Valberg zavrsio kao cetvrti. Kingsberi je bio sampion u Pjongcangu i sada ima i 3 srebra, iz Socija, Pekinga i danas. Najbolji je u istoriji u ovoj disciplini, ali nedostaje to jos jedno zlato. Vidno razocaran i frustriran na kraju kada je dosao sebi, u prvom trenutku je bio u soku, videlo mu se na licu da ne moze da veruje sta se dogodilo. Neverovatno. A da se nasatavi "tragican" dan za Kanadjane, u snoubordu u krosu jos jedna "kisela" srebrna medalja. Kao i pre 4 godine, Eliot Grondana za dlaku bez zlata, napravio je kiks na pocetku kada nije izbio na celu i onda je citavo vreme pokusavao da prodje vodeceg Francuza, videlo se da je brzi, ali nikako nije uspevao da nadje mesto i trenutka da izbije na vrh, i onda su ga Austrijanci napali u finisu iz drugog plana, i Hemerle je opet uzeo zlato. Dva srebra, a niko srecan. 1 hour ago, Stiletto said: Na takmičenjima u skijaškom trčanju, posle zlata u skiatlonu, Šveđanka Frida Karlson osvojila zlato i u trci na 10km. Razbila ih je danas, startovala je minut iza Andersenove, a na kraju su zajedno bile u ciljnoj ravnini, 45 sekundi prednosti za sampionku iz skijatlona. Dzesika Digins junacki do bronze, ima problem sa rebrima, ali je dala je sve od sebe u finisu i ostavila za par sekundi Norvezanke. Edited 52 minutes ago by Milutinov Tata
Recommended Posts