DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Američki par je baš po mom senzibilitetu - originalna koreografija, kostimi (pogotovo kako su prilagodili njenu suknju, da ima prelaz iz crne u crvenu), izbor muzike, izvedba... Ali su Francuzi večeras otklizali za zlato, šta god ja lično mislila o njima. Sem one greške na početku, bili su perfektni i baš sam osetila jaku emociju kroz njihovu izvedbu, težak bol. Bili su bolji taman za taj 1 poen.
Barker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Meni si francuzi bili predobri jos na evropskom i bas mi je drago da su pobedili. Super sjajna je (konacno!)bronza za 30+ kanadjane i zao mi je za italijane- i oni su bas "intenzivni". Jasno je do sada da ameri nisu bili po mom ukusu, ona mi je nekako preagresivna, a i Paint it black mi je oduvek na no-go listi.
il predestinato Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, Janne240 said: Italijanskom dvojcu u sankanju zlatna medalja, veliko iznenadjenje! Emanuel Rajder i Kajncvaldner. Austrijanci srebro, Nemci bronza. Nevjerovatan kraj, Amerikanci imali zlato u džepu i uprskali sve u završnici staze i završili šesti. 1
Recommended Posts