La mano de Dios Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Lorenzo Musseti je upravo predao pri vodjstvu od 2-0 u setovima, povreda desne butine je bila toliko ozbiljna da je morao da preda, nerealne stvari. Novak je dosao ovde do polufinala nekom visom silom ove godine. 1
Elias Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago Evo Alcesta ipak ti se nije ispunila zelja, ipak ce ga Siner pocistiti u 3 seta. 😀 1 1
Dzo23 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Novak u polufinalu. Zasluženo. Museti je dobar al svakako bi Novak ovo okrenuo. 1
alcesta Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Šta se to desilo odjednom? Izašla sam početkom trećeg, nikakav problem nisam videla
JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kakva crna sreća za Novaka... ovo je i za njega kraj turnira, Siner u polufinalu je nepremostiva prepreka. Ovaj jadni Šelton nema ni 5% šanse da dobije Janika.
madzone Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 5 minutes ago, JPM said: Kakva crna sreća za Novaka... ovo je i za njega kraj turnira, Siner u polufinalu je nepremostiva prepreka. Ovaj jadni Šelton nema ni 5% šanse da dobije Janika. 6
Урош19 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Jedini zaključak je da viša sila hoće da matori završi sa 25GS i da mu poslednji bude tamo gde je sve i počelo. 2
alcesta Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, Урош19 said: Jedini zaključak je da viša sila hoće da matori završi sa 25GS i da mu poslednji bude tamo gde je sve i počelo. Prošao je dva kola bez dobijenog seta sa skorom 0:2, ne znam je li se to ikad desilo u ovom stadijumu turnira. Ali i da stvari sa Sinerom stoje bolje, Siner pa Alkaraz je previše za bilo koga na turu trenutno.
Урош19 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, alcesta said: Prošao je dva kola bez dobijenog seta sa skorom 0:2, ne znam je li se to ikad desilo u ovom stadijumu turnira. Ali i da stvari sa Sinerom stoje bolje, Siner pa Alkaraz je previše za bilo koga na turu trenutno. Viša sila će se postarati da ne igra protiv njih.
le piaf Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Užasan je bio. Totalno bez ritma na terenu, brdo grešaka. Biće neprijatno ako prođe Siner. Ali ajde, ko zna. Možda i šargarepa preda 😁
McLeod Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ovo je bas smesno realno. Ne secam se da se ovo nekad desilo
McLeod Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Inace, to je bio jedan mec, ali Siner protiv Dimitrova je jos gore izgledao pa osvoji W na kraju.
alcesta Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Posle ovoga danas, pitam se kako bi izgledao i meč protiv Menšika
alcesta Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago A je li Muzeti nezgodno pao ili tako nešto, ili se prosto preforsirao u prva dva seta pa nešto pogoršao od ranije? Stvarno ovo što sam gledala nisam primetila da mu nešto fali, mada sam se spremala da izađem pa nisam ni mogla da ispratim svaki poen.
La mano de Dios Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Šelton ima preko 80% ubačaja prvog servisa i Siner svejedno vodi *3-1. Sve sto treba znati o Seltonovim sansama u ovom mecu.
woolgatherer Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, McLeod said: Ovo je bas smesno realno. Ne secam se da se ovo nekad desilo doing a bradbury 1
La mano de Dios Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 15 minutes ago, alcesta said: A je li Muzeti nezgodno pao ili tako nešto, ili se prosto preforsirao u prva dva seta pa nešto pogoršao od ranije? Stvarno ovo što sam gledala nisam primetila da mu nešto fali, mada sam se spremala da izađem pa nisam ni mogla da ispratim svaki poen. Vec na kraju drugog seta se uhvatio za tu butinu. Nije imao nikakav pad, on je prosto takav igrac. Ima neverovatan talenat i ball striking ali fizicka sprema mu je bas losa. Na svih 7 finala koje je gubio imao je problema sa grcevima na kraju, seti se Atine samo prosle godine. Protiv Novaka je na Rolan Garosu oba puta nakon sto je ispustao prednost osvajao 1,2 gema do kraja max. Iako se te 2021.god posle tog meca na RG mislilo da je mlad i da su mu takvi mecevi visokog inteziteta nepoznanica. Medjutim sada se vidi da je to dublji problem kojem se ne nazire resenje. 2
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, woolgatherer said: doing a bradbury Otprilike taj nivo ali mislio sam na tenis ocigledno. Jos lici malo jbt 😄
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Zanimljivo kako sad nema komentara Siner Novak imao srece kao prosle godine sto je bilo.
Oi! Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 26 minutes ago, Don Dusko said: Zanimljivo kako sad nema komentara Siner Novak imao srece kao prosle godine sto je bilo. Na iskustvo je prošao 😄
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Selton igra jedan od najboljih meceva u zivotu, a Siner ne igra nista bukvalno i Amerikanac je nemocan. Iako nemaju potpuno iste paterne u igri, Siner je visa i snaznija verzija Djokovica. Najveci forte mu je ritern. Kad je pravio brejk u drugom setu, Selton je promasio samo dva prva servisa i svaki prvi je bio vrhunski, a Siner je sve vratio. 1
Recommended Posts