Elias Posted January 15 Posted January 15 Izasli zrebovi danas, https://ausopen.com/draws, pocinje za koji dan, svi mecevi HBO/Eurosport, mozda zadnji Noletov AO ples, ko ce ga znati. Idemo... 5
McLeod Posted January 16 Posted January 16 Dzordan Smit je pobednik OnePointSlama. Amater, sampion Novog Juznog Velsa, ali dobar amater, kontam da je igrao bar najvisu diviziju koledza. Pobedio je Sinera i Anisimovu od boljih profesionalaca. Videlo se da se proovi ne trude mnogo, ali recimo sa Pedrom Martinezom je imao reli od 20+ udaraca i ovaj se pojeo sto je izgubio. Siner je verujem namerno napravio DF.
Boxy Posted January 16 Posted January 16 Roger dobio Ruuda, odigrali tb imao je par svojih prepoznatljivih poteza 3 1
Malkolm Brogdon Posted January 16 Posted January 16 Spreman sam mentalno za retirement tour, bilo bi lepo kad bi se ubelezila bar po jedna pobeda ovde, na RG i USO. 1
Elias Posted January 17 Author Posted January 17 (edited) Opisi nostalgiju u jednoj slici 😀 Edited January 17 by Elias
McLeod Posted January 18 Posted January 18 Kecmanovic ispao 3-2, a kao da nije imao nikakvu sansu. Kordinapropast se nastavlja, od zena Kostjuk ispala. Odmah dosta iznenadjenja
Elias Posted January 18 Author Posted January 18 (edited) Za sada ocekivani rezultati, Kecmanovic izgubio mec 3-2, Zverev se malo mucio ali prosao rutinski, Koboli je izgubio ali izgleda imao zdravstvene probleme, sve ovo drugo manje vise ocekivano. Uslovi deluju puno sporiji nego nekih ranijih godina, ne znam kome ce ovo najvise odgovarati, ali mislim da ni Siner, ni Alkaraz nece se previse zaliti. Edited January 18 by Elias
Romantik Posted January 18 Posted January 18 Za sve koji su se godinama zalili na Eurosport i silan biciklizam zbog koga je prekidan tenis da bacim kontra hejt jer zbog bezveznog prvog kola koje ide na oba kanala, a ni na jednom nije mec kola, Venus-Olga, sad nisu prikazali salom iz Vengena, a izgleda je upitan i super G iz Tarvisia. Dole tenis! 1
jevrem69 Posted January 18 Posted January 18 Poptuno sam smetnuo sa uma da je AO poceo, oni su dosta sati ispred nas 😄 Za Kecmanovica sam ipak mislio da moze da dobije, ali on je izgleda u mnogo dubljem kanalu nego sto se mislilo. Olga protiv veteranke zamalo da izgubi mec, jos samo treba i Djere da izgubi od Vave .................. sve ide ka tome da mi necemo imati ni igraca ni igracicu (sa izuzetkom Novaka) u prvih 100 na kraju sezone .........................
La mano de Dios Posted January 18 Posted January 18 Olgu danas nisam gledao, ali sam je gledao protiv Tonke Ruzic pre neki dan i ono je bilo bas lose, pretpostavljam da danas nije nista bolje igrala s obzirom na rezultat al opet Venus je Venus pa i 50 godina da ima. S druge strane Kecmanovic je ladno uspeo da izgubi od Eceverija i da ne iskoristi cinjenicu i da je Koboli odmah ispao, tezakk amaterizam. Alkaraza sam malo upratio sada, medjutim donositi sud o nekoj njegovoj igri dok ne dodje bar 2.nedelja nema smisla. 1
Helena Posted January 18 Posted January 18 Mislim da je Kostjuk imala gadnu povredu, isktžrenula je stopalo pred kraj.
McLeod Posted January 19 Posted January 19 Djokovic bas lagano. Mada Martinez nije neki reper, to je tip tenisera koji mu kroz karijeru najvise odgovara. Servis je bio odlican sto je jako bitno za eventualnu zavrsnicu turnira.
Barker Posted January 19 Posted January 19 (edited) -Ahhh, I just love lazy Saturday mornings... - Barker, it's Monday! Ova Simpsons parafraza najbolje opisuje moj osecaj gledanja AO 😁 Posebno uz vidno raspolozenog Novaka, posebno u itervjuu posle meca. Pa jos i hvalospevi na Eurosportu, bombona! Nego , jel ste i vi primetili crvena aut svetla tek nakon komentatorskih osvrta na iste? 🙂 Edited January 19 by Barker Slova
Dracarys Posted January 19 Posted January 19 Ima li šta od Novaka ili će i ove godine da služi kao džak za udaranje Sineru?
McLeod Posted January 20 Posted January 20 Fonseka ispao od Spicirija. Ocajan servis prvenstveno, ono malo sto sam gledao nije licio na sebe. Toliko o proboju i izazivanju Sinera. U duelu dve teniserke ispod 1000. mesta, Pliskova pobedila Stivens.
Recommended Posts