Dzoni_m Posted January 31 Posted January 31 Ne znam cemu odusevljenje AM-om. Ova godina je godina pogona. Ne aerodinamike. Performanse ce se trziti u samom pogonu tj iskoriscenju energije kako u jednom krugu tako i delovima trke, stintovi i stanje guma zajedno sa nacinom isporucivanja i prikupljanja enrgije ce biti glavna tema i problematika. Na pravcima krila su skinuta ionako tako da drag niko nece imati sto znaci ko ima snazniji pogon, taj ce biti glavni. Pogotovu sto AM ulazi sa novim proizvodacem motora. i dalje mislim sa ce se ponoviti 2014-ta i da ce se mercedes prosetati, kroz sampionat.
staneC Posted February 2 Posted February 2 Šta kažu vidoviti? Jel taj krug Hamiltona sa Ferrarijem bačena rulavica ili marketing?
alberto.ascari Posted February 3 Posted February 3 20 hours ago, staneC said: Šta kažu vidoviti? Jel taj krug Hamiltona sa Ferrarijem bačena rulavica ili marketing? Kad bude 60 takvih krugova uzastopno, imaćemo o čemu da pričamo.
Hertzog Posted February 3 Author Posted February 3 (edited) Cemu to nepoverenje u institucije? 😆 Edited February 3 by Hertzog 1
alberto.ascari Posted February 3 Posted February 3 10 minutes ago, Hertzog said: Cemu to nepoverenje u institucije? 😆 Michael, we need 19 qualifying laps 😁 1
Radoye Posted February 5 Posted February 5 https://www.racefans.net/2026/01/22/pictures-all-11-new-formula-1-cars-for-the-2026-season/
Hertzog Posted 18 hours ago Author Posted 18 hours ago Odlicna vremena danas, Max brzi za 0.7 od McL, a od nas preko 1sec. Malo krugova je vozeno al opet, ne sluti na dobro
alberto.ascari Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 12 minutes ago, Hertzog said: Odlicna vremena danas, Max brzi za 0.7 od McL, a od nas preko 1sec. Malo krugova je vozeno al opet, ne sluti na dobro Za sada, Lando brži na M od Maxa 0,2 na S, treći Oscar +1s na M, četvrti Lec +1,2 na S. Mi ćemo dogodine.
alberto.ascari Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Lepi su bolidi. Inače, litar benzina je koštao prošle godine 25 ojrića, ovaj novi sustainable košta 250.
Hertzog Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago Za pola dana smo spustili preko pola sekunde, do prve trke će da razbijemo sve 1
alberto.ascari Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Mene bi interesovalo šta je testirao AM, +5s. Kišnu trku? Edited 15 hours ago by alberto.ascari
Radoye Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 hour ago, alberto.ascari said: Mene bi interesovalo šta je testirao AM, +5s. Kišnu trku? Honda se vratila u Meklaren mod: Quote But while 10 of the 11 teams covered more than a grand prix distance, and several managed two, Aston Martin had a less productive day. Lance Stroll had only covered 33 laps by the mid-session break and managed just three more by the time the chequered flag fell. The team said Honda spotted a “data anomaly” relating to its power unit which limited their running.
Dzoni_m Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago GP2 engine, GP2 engine…….. Alonso PTSD navukao od Honde.
JPM Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ma nemoguće da je Lando brži od svemogućeg Maxa i to nakon što nije vozio prvi deo testiranja a u drugom vozio 3 puta manje...nemoguće.
Dzoni_m Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ma daj ne lozite se. Ovo je jos sve toliko nebitno. Mercedes vrti krugove kao sumanut, ali nisu pri vrhu sa vremenima…..yeah…..right. Jedino sto je priblizno istini je da je Honda opet uprskala. Mercedes musterije trljaju ruke. Fabricki tim vrsi testiranje za njih. Vilijams se nije pojavio na pred pred testiranjima i evo ih, peglaju. Bolje nego neki drugi timovi. Jer sve sto ima veze sa pogonom, imaju podatke. Ko je gde stvarno znacemo posle q3 u Melburnu.
staneC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako je RedBull sa Fordom išamaro Ferrari i Mercedes po pitanju motora, najbolje da vrate diplome i na vrata boksova okače natpis Ðabe smo krečili.
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nije do motora, do Maksa je. Juče sam letimice video neki izveštaj kako on uspeva da sačuva više baterije nego drugi vozači.
Recommended Posts