Dzoni_m Posted January 31 Posted January 31 Ne znam cemu odusevljenje AM-om. Ova godina je godina pogona. Ne aerodinamike. Performanse ce se trziti u samom pogonu tj iskoriscenju energije kako u jednom krugu tako i delovima trke, stintovi i stanje guma zajedno sa nacinom isporucivanja i prikupljanja enrgije ce biti glavna tema i problematika. Na pravcima krila su skinuta ionako tako da drag niko nece imati sto znaci ko ima snazniji pogon, taj ce biti glavni. Pogotovu sto AM ulazi sa novim proizvodacem motora. i dalje mislim sa ce se ponoviti 2014-ta i da ce se mercedes prosetati, kroz sampionat.
staneC Posted February 2 Posted February 2 Šta kažu vidoviti? Jel taj krug Hamiltona sa Ferrarijem bačena rulavica ili marketing?
alberto.ascari Posted February 3 Posted February 3 20 hours ago, staneC said: Šta kažu vidoviti? Jel taj krug Hamiltona sa Ferrarijem bačena rulavica ili marketing? Kad bude 60 takvih krugova uzastopno, imaćemo o čemu da pričamo.
Hertzog Posted February 3 Author Posted February 3 (edited) Cemu to nepoverenje u institucije? 😆 Edited February 3 by Hertzog 1
alberto.ascari Posted February 3 Posted February 3 10 minutes ago, Hertzog said: Cemu to nepoverenje u institucije? 😆 Michael, we need 19 qualifying laps 😁 1
Radoye Posted February 5 Posted February 5 https://www.racefans.net/2026/01/22/pictures-all-11-new-formula-1-cars-for-the-2026-season/
Hertzog Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Odlicna vremena danas, Max brzi za 0.7 od McL, a od nas preko 1sec. Malo krugova je vozeno al opet, ne sluti na dobro
alberto.ascari Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 12 minutes ago, Hertzog said: Odlicna vremena danas, Max brzi za 0.7 od McL, a od nas preko 1sec. Malo krugova je vozeno al opet, ne sluti na dobro Za sada, Lando brži na M od Maxa 0,2 na S, treći Oscar +1s na M, četvrti Lec +1,2 na S. Mi ćemo dogodine.
alberto.ascari Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Lepi su bolidi. Inače, litar benzina je koštao prošle godine 25 ojrića, ovaj novi sustainable košta 250.
Hertzog Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Za pola dana smo spustili preko pola sekunde, do prve trke će da razbijemo sve 1
alberto.ascari Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Mene bi interesovalo šta je testirao AM, +5s. Kišnu trku? Edited 2 hours ago by alberto.ascari
Radoye Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, alberto.ascari said: Mene bi interesovalo šta je testirao AM, +5s. Kišnu trku? Honda se vratila u Meklaren mod: Quote But while 10 of the 11 teams covered more than a grand prix distance, and several managed two, Aston Martin had a less productive day. Lance Stroll had only covered 33 laps by the mid-session break and managed just three more by the time the chequered flag fell. The team said Honda spotted a “data anomaly” relating to its power unit which limited their running.
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ma nemoguće da je Lando brži od svemogućeg Maxa i to nakon što nije vozio prvi deo testiranja a u drugom vozio 3 puta manje...nemoguće.
Recommended Posts