Dzoni_m Posted January 31 Posted January 31 Ne znam cemu odusevljenje AM-om. Ova godina je godina pogona. Ne aerodinamike. Performanse ce se trziti u samom pogonu tj iskoriscenju energije kako u jednom krugu tako i delovima trke, stintovi i stanje guma zajedno sa nacinom isporucivanja i prikupljanja enrgije ce biti glavna tema i problematika. Na pravcima krila su skinuta ionako tako da drag niko nece imati sto znaci ko ima snazniji pogon, taj ce biti glavni. Pogotovu sto AM ulazi sa novim proizvodacem motora. i dalje mislim sa ce se ponoviti 2014-ta i da ce se mercedes prosetati, kroz sampionat.
staneC Posted February 2 Posted February 2 Šta kažu vidoviti? Jel taj krug Hamiltona sa Ferrarijem bačena rulavica ili marketing?
alberto.ascari Posted February 3 Posted February 3 20 hours ago, staneC said: Šta kažu vidoviti? Jel taj krug Hamiltona sa Ferrarijem bačena rulavica ili marketing? Kad bude 60 takvih krugova uzastopno, imaćemo o čemu da pričamo.
Hertzog Posted February 3 Author Posted February 3 (edited) Cemu to nepoverenje u institucije? 😆 Edited February 3 by Hertzog 1
alberto.ascari Posted February 3 Posted February 3 10 minutes ago, Hertzog said: Cemu to nepoverenje u institucije? 😆 Michael, we need 19 qualifying laps 😁 1
Radoye Posted Thursday at 06:47 PM Posted Thursday at 06:47 PM https://www.racefans.net/2026/01/22/pictures-all-11-new-formula-1-cars-for-the-2026-season/
Hertzog Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Odlicna vremena danas, Max brzi za 0.7 od McL, a od nas preko 1sec. Malo krugova je vozeno al opet, ne sluti na dobro
alberto.ascari Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 12 minutes ago, Hertzog said: Odlicna vremena danas, Max brzi za 0.7 od McL, a od nas preko 1sec. Malo krugova je vozeno al opet, ne sluti na dobro Za sada, Lando brži na M od Maxa 0,2 na S, treći Oscar +1s na M, četvrti Lec +1,2 na S. Mi ćemo dogodine.
alberto.ascari Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Lepi su bolidi. Inače, litar benzina je koštao prošle godine 25 ojrića, ovaj novi sustainable košta 250.
Hertzog Posted 36 minutes ago Author Posted 36 minutes ago Za pola dana smo spustili preko pola sekunde, do prve trke će da razbijemo sve 1
alberto.ascari Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago (edited) Mene bi interesovalo šta je testirao AM, +5s. Kišnu trku? Edited 27 minutes ago by alberto.ascari
Recommended Posts