Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mislim da je ovaj performans više nego prikladan za otvaranje topika:

- Prva osoba koja je izvela 7 četvorostrukih skokova u jednoj rutini

- Najviši skor u slobodnom programu, ikada

- Najviši tehnički skor u istoriji umetničkog klizanja

- Najduži niz pobeda ikada zabeležen u umetničkom klizanju (osvojio je poslednjih 11 međunarodnih takmičenja)

Ilia ima svega 21 GODINU :Hail:

• Thanks 1
  • WOW 1
Posted
2 hours ago, DameTime said:

Mislim da je ovaj performans više nego prikladan za otvaranje topika:

- Prva osoba koja je izvela 7 četvorostrukih skokova u jednoj rutini

- Najviši skor u slobodnom programu, ikada

- Najviši tehnički skor u istoriji umetničkog klizanja

- Najduži niz pobeda ikada zabeležen u umetničkom klizanju (osvojio je poslednjih 11 međunarodnih takmičenja)

Ilia ima svega 21 GODINU :Hail:

Mozda i najbolji deo programa je Malinin pred kraj. Momak je stvarno fantastican, ako je neko nekad bio GOAT u svom sportu, to je on. 

Posted

Sad sam gledao i neverovatno je, nemoguce. Ko zna da li ce ovo ikad biti ponovljeno, ako on ne pomeri jos granice, ali pitanje je gde posle ovoga.

Posted
22 hours ago, Iryna Zarutska said:

Mozda i najbolji deo programa je Malinin pred kraj. Momak je stvarno fantastican, ako je neko nekad bio GOAT u svom sportu, to je on. 

Yep. 

Većina takmičara četvorostruke skokove izvodi u prvoj polovini programa. Pošto su sve umorniji kako odmiče koreografija, takvi elementi nose veću težinu kada se izvode na kraju. 

Malinin je većinu kombinacija skokova izveo u drugoj polovini. Program mu je toliko težak da je i uz neperfektno bodovanje (svakako nije imao dedukcije), ostavio u prašini trojicu takmičara koji su plasirani iza njega za čak 44 poena (technical score).

Surreal.

Posted

jedna od najlepših koreografija koje sam ikada video u muškom umetničkom klizanju, OI 2002. zlatna medalja, Aleksej Jagudin.

Muzika "Čovek sa gvozdenom maskom".

• Thanks 1
Posted

Današnje klizačice bi je atletikom i snagom pojele za doručak, ali tu gracioznost, taj stil, tu umetnost koja isijava iz svakog pokreta, to još nijedna klizačica nije nadmašila.

Dame i gospodo, Katarina Vit i njena čuvena Karmen, zlato na OI 1988.

• Like 1
  • Love 1
  • Thanks 1
  • 1 month later...
Posted (edited)

Anastasija Metelkina i Luka Berulava,Gruzija- pobednici su Evropskog prvenstva 2026. u Sefildu Vel.Britanija, u slobodnom programu u umetnickom klizanju.

Edited by Janne240