DameTime Posted Wednesday at 11:21 AM Posted Wednesday at 11:21 AM Mislim da je ovaj performans više nego prikladan za otvaranje topika: - Prva osoba koja je izvela 7 četvorostrukih skokova u jednoj rutini - Najviši skor u slobodnom programu, ikada - Najviši tehnički skor u istoriji umetničkog klizanja - Najduži niz pobeda ikada zabeležen u umetničkom klizanju (osvojio je poslednjih 11 međunarodnih takmičenja) Ilia ima svega 21 GODINU 1 1
rodriguez Posted Wednesday at 11:32 AM Posted Wednesday at 11:32 AM kako bre muškarac za otvaranje topika o ovom khm khm sportu 🤩
Stiletto Posted Wednesday at 11:55 AM Posted Wednesday at 11:55 AM Imao sam čast, sreću i zadovoljstvo da ovu čaroliju odgledam uživo u Sarajevu. 1
Iryna Zarutska Posted Wednesday at 01:29 PM Posted Wednesday at 01:29 PM 2 hours ago, DameTime said: Mislim da je ovaj performans više nego prikladan za otvaranje topika: - Prva osoba koja je izvela 7 četvorostrukih skokova u jednoj rutini - Najviši skor u slobodnom programu, ikada - Najviši tehnički skor u istoriji umetničkog klizanja - Najduži niz pobeda ikada zabeležen u umetničkom klizanju (osvojio je poslednjih 11 međunarodnih takmičenja) Ilia ima svega 21 GODINU Mozda i najbolji deo programa je Malinin pred kraj. Momak je stvarno fantastican, ako je neko nekad bio GOAT u svom sportu, to je on.
McLeod Posted Thursday at 11:44 AM Posted Thursday at 11:44 AM Sad sam gledao i neverovatno je, nemoguce. Ko zna da li ce ovo ikad biti ponovljeno, ako on ne pomeri jos granice, ali pitanje je gde posle ovoga.
DameTime Posted Thursday at 12:29 PM Author Posted Thursday at 12:29 PM 22 hours ago, Iryna Zarutska said: Mozda i najbolji deo programa je Malinin pred kraj. Momak je stvarno fantastican, ako je neko nekad bio GOAT u svom sportu, to je on. Yep. Većina takmičara četvorostruke skokove izvodi u prvoj polovini programa. Pošto su sve umorniji kako odmiče koreografija, takvi elementi nose veću težinu kada se izvode na kraju. Malinin je većinu kombinacija skokova izveo u drugoj polovini. Program mu je toliko težak da je i uz neperfektno bodovanje (svakako nije imao dedukcije), ostavio u prašini trojicu takmičara koji su plasirani iza njega za čak 44 poena (technical score). Surreal.
Stiletto Posted Friday at 10:38 AM Posted Friday at 10:38 AM jedna od najlepših koreografija koje sam ikada video u muškom umetničkom klizanju, OI 2002. zlatna medalja, Aleksej Jagudin. Muzika "Čovek sa gvozdenom maskom". 1
Stiletto Posted Friday at 10:49 AM Posted Friday at 10:49 AM Današnje klizačice bi je atletikom i snagom pojele za doručak, ali tu gracioznost, taj stil, tu umetnost koja isijava iz svakog pokreta, to još nijedna klizačica nije nadmašila. Dame i gospodo, Katarina Vit i njena čuvena Karmen, zlato na OI 1988. 1 1
DameTime Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago Ja sam tu za ove malo novije. 😄 Najbolji ulaz u program, ever :3
Recommended Posts