DameTime Posted Wednesday at 11:21 AM Posted Wednesday at 11:21 AM Mislim da je ovaj performans više nego prikladan za otvaranje topika: - Prva osoba koja je izvela 7 četvorostrukih skokova u jednoj rutini - Najviši skor u slobodnom programu, ikada - Najviši tehnički skor u istoriji umetničkog klizanja - Najduži niz pobeda ikada zabeležen u umetničkom klizanju (osvojio je poslednjih 11 međunarodnih takmičenja) Ilia ima svega 21 GODINU 1 1
rodriguez Posted Wednesday at 11:32 AM Posted Wednesday at 11:32 AM kako bre muškarac za otvaranje topika o ovom khm khm sportu 🤩
Stiletto Posted Wednesday at 11:55 AM Posted Wednesday at 11:55 AM Imao sam čast, sreću i zadovoljstvo da ovu čaroliju odgledam uživo u Sarajevu. 1
Iryna Zarutska Posted Wednesday at 01:29 PM Posted Wednesday at 01:29 PM 2 hours ago, DameTime said: Mislim da je ovaj performans više nego prikladan za otvaranje topika: - Prva osoba koja je izvela 7 četvorostrukih skokova u jednoj rutini - Najviši skor u slobodnom programu, ikada - Najviši tehnički skor u istoriji umetničkog klizanja - Najduži niz pobeda ikada zabeležen u umetničkom klizanju (osvojio je poslednjih 11 međunarodnih takmičenja) Ilia ima svega 21 GODINU Mozda i najbolji deo programa je Malinin pred kraj. Momak je stvarno fantastican, ako je neko nekad bio GOAT u svom sportu, to je on.
McLeod Posted Thursday at 11:44 AM Posted Thursday at 11:44 AM Sad sam gledao i neverovatno je, nemoguce. Ko zna da li ce ovo ikad biti ponovljeno, ako on ne pomeri jos granice, ali pitanje je gde posle ovoga.
DameTime Posted Thursday at 12:29 PM Author Posted Thursday at 12:29 PM 22 hours ago, Iryna Zarutska said: Mozda i najbolji deo programa je Malinin pred kraj. Momak je stvarno fantastican, ako je neko nekad bio GOAT u svom sportu, to je on. Yep. Većina takmičara četvorostruke skokove izvodi u prvoj polovini programa. Pošto su sve umorniji kako odmiče koreografija, takvi elementi nose veću težinu kada se izvode na kraju. Malinin je većinu kombinacija skokova izveo u drugoj polovini. Program mu je toliko težak da je i uz neperfektno bodovanje (svakako nije imao dedukcije), ostavio u prašini trojicu takmičara koji su plasirani iza njega za čak 44 poena (technical score). Surreal.
Stiletto Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago jedna od najlepših koreografija koje sam ikada video u muškom umetničkom klizanju, OI 2002. zlatna medalja, Aleksej Jagudin. Muzika "Čovek sa gvozdenom maskom".
Stiletto Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Današnje klizačice bi je atletikom i snagom pojele za doručak, ali tu gracioznost, taj stil, tu umetnost koja isijava iz svakog pokreta, to još nijedna klizačica nije nadmašila. Dame i gospodo, Katarina Vit i njena čuvena Karmen, zlato na OI 1988. 1
Recommended Posts