DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mislim da je ovaj performans više nego prikladan za otvaranje topika: - Prva osoba koja je izvela 7 četvorostrukih skokova u jednoj rutini - Najviši skor u slobodnom programu, ikada - Najviši tehnički skor u istoriji umetničkog klizanja - Najduži niz pobeda ikada zabeležen u umetničkom klizanju (osvojio je poslednjih 11 međunarodnih takmičenja) Ilia ima svega 21 GODINU
rodriguez Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago kako bre muškarac za otvaranje topika o ovom khm khm sportu 🤩
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Imao sam čast, sreću i zadovoljstvo da ovu čaroliju odgledam uživo u Sarajevu.
Iryna Zarutska Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago 2 hours ago, DameTime said: Mislim da je ovaj performans više nego prikladan za otvaranje topika: - Prva osoba koja je izvela 7 četvorostrukih skokova u jednoj rutini - Najviši skor u slobodnom programu, ikada - Najviši tehnički skor u istoriji umetničkog klizanja - Najduži niz pobeda ikada zabeležen u umetničkom klizanju (osvojio je poslednjih 11 međunarodnih takmičenja) Ilia ima svega 21 GODINU Mozda i najbolji deo programa je Malinin pred kraj. Momak je stvarno fantastican, ako je neko nekad bio GOAT u svom sportu, to je on.
Recommended Posts