Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

E ‘fala……. Da konacno sudije urade posao. Mada 10 sec za ovo a 20 sec Tsunodi za  onaj udes…….jebemliga vise ako ja znam sta je pravedno

Edited by Dzoni_m
  • Like 1
Posted
1 minute ago, Dzoni_m said:

E ‘fala……. Da konacno sudije urade posao. Mada 10 sec za ovo a 20 sec Tsunodi za Registrierter naj udes…….jebemliga vise ako ja znam sta je pravedno

Bukvalno kao na tomboli da odredjuju kazne.

Posted

Naravno da ce uzeti Max. Ide do kraja. Ovo je bilo vidjeno na ovako kratkoj i brzoj stazi. Ovde se ide sto pre da izmenjas da mozes do kraja da ostanes. Sve komponente su kamen.

Hamilton je ovo radio, Vettel takodje (delimicno), Sumaher cini mi se, iha dosta njih. Na ovoj stazi to je moguce  

Edit: ipak nemaju m da pokusaju. A garantujem da bi uspeli. 

Posted

Pobediće oba Mercedesa i biće drugi. Odlično kada se krene iz boxa ali što Džoni kaze, da su imali muda mogli su do pobede.

Posted

Realno, Brazil uvek ima dobru trku. Ne secam se da sam ikada gledao procesiju. 

Noris bas dobra voznja, nema greske. Samo se nadam da ce ostati hladne glave.

Max odvezao, ono sto sam ja licno, ocekivao. Novi PU, bolid koji je setupovan samo za trku (jel su mogli), staza na kojoj smo videli u proslosti da moze sa zacelja da se zavrsi visoko + vozac njegovog kvaliteta, rekao bih da je uradio ono sto smo ocekivali da vidimo od njega na ovoj stazi. Naravno da je malo Fortuna isla na ruku, jbt slow leak na setu i VSC izlazi. Ali nimalo ne umanjuje odlicnu voznju i sreca prati hrabre. Steta sto nije isao na pobedu. Da vidimo da li je i to moguce. 

Piastri sad mora rizik. Siguran sam da je ova greska danas bila iznudjena jer je bio bas brzi od Kimija i Lec na restartu i bukvalno nije imao gde. Morao je da ide unutra, ali opet njegov problem. Po meni kazna opravdana. 

Ne znam da li sam propustio, ali nisam primetio da je MCL doneo neki update, makar nista zvanicno nisu objavili. Receno je, valjda, da nece vise donositi update. Medjutim, danas je Brazil bio hladan. Hladniji nego obicno i opet su bili bas brzi. Obicno su bili tako brzi samo kada je toplo. Sada su uvek. Makar se meni tako cini. 

Posted

Meni je trka onako u globalu bila ocaj. Daleko od dosadne ali ocaj.

Maks odlican recovery, Pjastri vec predugo u outu, Noris resio da izdominira do kraja...

Ovi nasi mucenici popasli DNF oboje. 

Neizvesnost cao. 

Meh...

Kme...

Posted

Piastri je zasluzeno dobio kaznu, jer nije bio ispred na temenu krivine, a Kimi je imao sa spoljne strane Leklera. Piastri je ovde mogao na vreme da koci i izbegne sudar, a Kimi nije mogao da mu da mnogo vise prostora zbog Leklera. Trkacki incident, da, ali i greska Oskara. Mozda je moglo da prodje sa 5 sekundi a ne 10.

Sto se rizika Piastrija tice, on je i u kvalifikacijama bio sporiji od Landa dosta, a tu se vidi kako ce proteci vikend. Ne znam na koje rizike moze da se osloni, jedino da pogibeljno vozi kvalifikacije jer ce tesko da se desi da Meklaren dopusti da se kolju u trci. Ko bude ispred u kvalama i eventualno turn 1, to je to.

19 minutes ago, Dzoni_m said:

Hladniji nego obicno i opet su bili bas brzi. Obicno su bili tako brzi samo kada je toplo. Sada su uvek.

Lando je bio brzi. Oskarov tempo je bio malo ispod Maksovog. Elem, da, nisu donosili upgrade vise. 

Danas je inace bila jedna nelogicnost. Naime, srednje tvrde gume su bile najbolje i po brzini i po degradaciji. Aj po brzini ok, ali po degradaciji bolje od tvrdjih? Takav vam je interlagos, kad sjebes gume moras u boks, cak su u RB-u razmisljali da Maks ne ide u boks, ali nisu znali kako ce se ponasati M gume stare 40 kruga.

Posted

Antoneli postavio rekord za najviše bodova u ruki sezoni. 

Da se gleda stari sistem bodovanja Hamilton bi i dalje bio neprikosnoven sa rekordom iz 2007. Impresivno je da je taj rekord stajao sve do danas s obzirom koliko je ovaj sistem bodovanja dugo u upotrebi, čini mi se od 2009.

• Like 2
Posted

Volim trku u Brazilu i volim Formulu 1 zbog vozača kao što je Max. Secam se kako je ovde Šumaher vozio svoju poslednju trku za Ferari. Mozda nešto najbolje što jedan vrhunski vozač može da napravi. Takodje Hamilton je ovde pravio ludila. Ovo sve ostalo, dobri su momci, ali klasa je klasa. 

Antoneli svaka cast. Noris cestitke na pobedi. 

p.s.na ovoj trci se videlo šta znaci nov motor, i mogućnost podešavanja full bolida za trku. Sva silna ograničenja u F1 su dovela do toga da su trke postale, dosadne, predvidive i cesto jalove. Dati ljudima mogucnost da se trkaju na maksimumu tokom trkackog vikenda pa da vidite kako pršti na sve strane.

Uvesti bodove za prvih 16 vozača, pa da se vidi kako ovi na začelju ginu. 

Ovako, zahvaljujuci klasnim vozačima imamo još uvek poneku munju na stazi i zahvaljujuci legendarnim stazama budu zanimljive trke. 

Sve ostalo je maltene paradiranje.