Don Dusko Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) 1 hour ago, Smrtokapa said: Nikad čuo, dakle netačno. Tako mlada tako mlada... :D Mada se i Zlatnik spamovao cesto. Mina da nisu mozda od Queena : Bohemian Rhapsody We Are the Champions Edited 21 hours ago by Don Dusko
Mina D. Harker Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago 25 minutes ago, Don Dusko said: Mina da nisu mozda od Queena : Bohemian Rhapsody We Are the Champions ...Ili "I want to Break Free". We Are...je više za navijače 😜 Da odgovorim sebi, najpoznatija pjesma The Smiths je How Soon is Now.
Smrtokapa Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1 hour ago, Mina D. Harker said: najpoznatija pjesma The Smiths je How Soon is Now Naopako. Da ponovim još jednom narodni slogan, sa verom u Hrista protiv komunista sa verom u Džeja protiv Moriseja! Što se APP tiče, pošto je Duško bio na tragu, priznaje mu se alternativni tačan odgovor, Sirius, tačnije verzija iste, puštana je od 1884. prilikom izlaska košarkaša Čikago Bulsa na domaći teren. Što se tiče najpoznatije radio-friendly pesme, to se ostavlja studentima za vežbu. Hint se nalazi u jednom od ova dva videa.
Janne240 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 4 hours ago, Mina D. Harker said: Ja @DameTime vjerujem. Ima žanrova đe sam duduk, ima đe (koja) sam (ja) sebi kraljica. Oćemo dalje, sa blagim zagrijavanjem? Neka ide Soundgarden. Btw meni najslabiji od Seattle 4, i najmanje sam ih slušala. Al' tu 1 stvar svi valjda znamo... @Smrtokapa ostao si mi dužan za Smitse, ono kao u Milioneru, morate da potvrdite odgovor. Ovo sam sad smislila 😄 Black hole Sun a može i Outshined. 3 hours ago, Mina D. Harker said: U domaćinstvu se dvoumimo oko grupe Queen, neka neko pomogne i imenuje najveći hit. Fala vi. 😁 I want it all and I want it now.
Mina D. Harker Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago 14 hours ago, Smrtokapa said: Naopako Vidiš, možda si u pravu. Možda je pravi odgovor Big Mouth Strikes Again. Bila sam atipično samouvjerena sa HSIN. 😁 Ako smo na sve odgovorili, može novo pitanje? David Bowie.
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 17 hours ago, Mina D. Harker said: U domaćinstvu se dvoumimo oko grupe Queen, neka neko pomogne i imenuje najveći hit. Fala vi. 😁 16 hours ago, Mina D. Harker said: Da odgovorim sebi, najpoznatija pjesma The Smiths je How Soon is Now. Not bloody likely. 48 minutes ago, Mina D. Harker said: David Bowie.
Mina D. Harker Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago 15 minutes ago, Stiletto said: Not bloody likely. Sve opskurnije i opskurnije. Da ne kaem, hladno! Oko Bouvija neću sitničariti, ovo je dobar izbor. Stiletto, postavi sledeći izazov, whenever you're ready.
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 25 minutes ago, Mina D. Harker said: Stiletto, postavi sledeći izazov, whenever you're ready. The Ramones. 1
Šiljokapi Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 14 minutes ago, Stiletto said: The Ramones. Sve ili ništa! We're a happy family
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 18 minutes ago, Mina D. Harker said: Mlako, ali još ne vruće. Poenta ove teme beše da, čim čuju prvih par taktova, svi dreknu "Ramones!"? 6 minutes ago, Šiljokapi said: Sve ili ništa! We're a happy family Meni drag call, ali ni u prvih deset.
Mina D. Harker Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Fair enuff, ajde da probam sa (I don't wanna be buried) in a Pet Sematary? @Stiletto
Šiljokapi Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Kod Ramonsa možemo do sutra da nabacujemo stvari, čak i mlađi naraštaj ima veliko znanje sa kojim idu u kafanu. Edit: slovce Edited 2 hours ago by Šiljokapi 1
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako biramo pesmu koji će svi na keca da prepoznaju kao The Ramones, to je: A meni lično najomiljenija... 1
Mina D. Harker Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Šiljokapi said: Ukusi su različiti Tačno, ali to nije poenta teme 😄 Jeste da nisam mnogo slušala Ramones ali za potrebe teme nisam morala, kao ni milion drugih kežualnih uživalaca radio hitova - ovo što je Stiletto postovao nisu ni 10. i 11. pjesma za koje bih na kec rekla da me neko pita - aha, ovo su peak Ramones. 🤷♂️ Od američkih pankera def najviše poznajem i volim Dead Kennedys. Šiljokapi, daj ti baci neku grupu 😉 ne bilo ti zapovijeđeno.
Šiljokapi Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago R.E.M. (teško k'o i vaše) da ne odem mnogo u pank i alternativu, mnogi bendovi sa police nisu mejnstrim, mnogi potcenjeni npr moji omiljeni JAMC 1
Šiljokapi Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Pa da devedesete, ajde nešto iz osamdesetih? Ima i tamo jednako dobrih i prepoznatljivih
Stiletto Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago 6 minutes ago, Šiljokapi said: Pa da devedesete, ajde nešto iz osamdesetih? Ima i tamo jednako dobrih i prepoznatljivih
Mina D. Harker Posted 8 minutes ago Author Posted 8 minutes ago @Šiljokapi LMR je najpoznatija od svih. No contest. Ona je za njih što za Nirvanu Smells Like Teen Spirit ili God Save the Queen za Pistolse. Da probamo novi izazov, ovdje imam 2 favorita s tim što je jedan od njih više "izašao na nos" (a i nije neka stvar :p) Depeche Mode
Šiljokapi Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago Može, može! Document je albumčina! The One I love, Finest worksong... ali stvar koja je prebacila REM u svetski mejnstrim je svakako Orange crush sa Green-a Minin predlog je sigurno najprepoznatljivija. Tako da njoj ide pehar 1
Recommended Posts