Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 1 hour ago, Smrtokapa said: Nikad čuo, dakle netačno. Tako mlada tako mlada... :D Mada se i Zlatnik spamovao cesto. Mina da nisu mozda od Queena : Bohemian Rhapsody We Are the Champions Edited 4 hours ago by Don Dusko
Mina D. Harker Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago 25 minutes ago, Don Dusko said: Mina da nisu mozda od Queena : Bohemian Rhapsody We Are the Champions ...Ili "I want to Break Free". We Are...je više za navijače 😜 Da odgovorim sebi, najpoznatija pjesma The Smiths je How Soon is Now.
Smrtokapa Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Mina D. Harker said: najpoznatija pjesma The Smiths je How Soon is Now Naopako. Da ponovim još jednom narodni slogan, sa verom u Hrista protiv komunista sa verom u Džeja protiv Moriseja! Što se APP tiče, pošto je Duško bio na tragu, priznaje mu se alternativni tačan odgovor, Sirius, tačnije verzija iste, puštana je od 1884. prilikom izlaska košarkaša Čikago Bulsa na domaći teren. Što se tiče najpoznatije radio-friendly pesme, to se ostavlja studentima za vežbu. Hint se nalazi u jednom od ova dva videa.
Janne240 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 hours ago, Mina D. Harker said: Ja @DameTime vjerujem. Ima žanrova đe sam duduk, ima đe (koja) sam (ja) sebi kraljica. Oćemo dalje, sa blagim zagrijavanjem? Neka ide Soundgarden. Btw meni najslabiji od Seattle 4, i najmanje sam ih slušala. Al' tu 1 stvar svi valjda znamo... @Smrtokapa ostao si mi dužan za Smitse, ono kao u Milioneru, morate da potvrdite odgovor. Ovo sam sad smislila 😄 Black hole Sun a može i Outshined. 3 hours ago, Mina D. Harker said: U domaćinstvu se dvoumimo oko grupe Queen, neka neko pomogne i imenuje najveći hit. Fala vi. 😁 I want it all and I want it now.
Recommended Posts