Miki28 Lakers in 5 Posted Wednesday at 03:42 PM Posted Wednesday at 03:42 PM 6 hours ago, freethrow said: Čestitke oslabljenim Lakersima, borili su se snažno. Cestitke vama, 3/4 horor od igre Lakersa. Kuminga i Jimmy se poigravali.
Dracarys Posted Wednesday at 05:07 PM Posted Wednesday at 05:07 PM Nemere se bez Lebrona i dalje. Valjda je prajm prajmova Luka dovoljan da ne ode sezona u prvih mesec dana.
freethrow Posted Wednesday at 05:22 PM Posted Wednesday at 05:22 PM Stef i Butler 24/24. Freethrow! 2 2
Don Dusko Posted Wednesday at 05:26 PM Posted Wednesday at 05:26 PM 3 minutes ago, freethrow said: Stef i Butler 24/24. Freethrow! Opravdavaju tvoj nick. 1 1
mr clutch Posted Wednesday at 06:54 PM Posted Wednesday at 06:54 PM 3 hours ago, Урош19 said: We have an obligation to pay it forward.tm
bodo Posted yesterday at 05:07 AM Posted yesterday at 05:07 AM (edited) al Đezeri i Spursi pregaziše svoje protivnike koje svrstavaju u sam vrh konferencije ko plitak potok. A Sunsi se vratiše iz -20. Wemby utrpao 40. Edited yesterday at 05:10 AM by bodo
Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 05:12 AM Posted yesterday at 05:12 AM I to protiv Dallasa. Izdominirao lik 7 1
Wook Posted yesterday at 05:47 AM Posted yesterday at 05:47 AM Jedan od najboljih debija u ligi, tačnije najbolji od Wilta, VJ sinoć protiv Bostona. 34 poena, 7 skokova. 1
doragan Posted yesterday at 06:24 AM Posted yesterday at 06:24 AM Nek trejduju Embilda:)Jos kad bi ga neko hteo..
NikadProtivKaline Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) jel to flagg startuje na PG? kakva je ono uopste petorka mavsa jbt flagg, klay, PJ, AD. lively edit: embid -16 za 20min na parketu kakav kralj Edited 23 hours ago by NikadProtivKaline
Dzo23 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Edzkomb mi je baš zvjer u nastajanju. Kompletan paket... Biće opasna borba između njega i Coopera za rukija godine. Mogu kamerunca komotno da trejduju. Dzezeri imaju dosta dobrih i talentovanih igrača. Isto mislim i za drugog "fenjeraša" Šarlot.
freethrow Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Imam utisak da AD nikada u životu nije bio ovako nemoćan protiv nekog košarkaša. Izgledao je kao zbunjeni klinac na košarkaškom kampu kada organizator kampa popizdi pa krene da kuca preko dece jer hoće ranije da ode na rakiju. 4
freethrow Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago I Dalas i Hjuston su se istripovali da mogu da igraju bez bekova... dark hat. 2
Ludi za Poli Posted 23 hours ago Author Posted 23 hours ago Wemby ce lagano bit najbolji na svijetu vec ove sezone ako je ovo njegov novi nivo. Defanzivno je vec prosle sezone bio najbolji na svijetu i samo su ga ugrusci sprijecili da bude DPOY. Ovo je bukvalno spasavaj se ko moze, nema od ovog odbrane. 2
mr clutch Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 hour ago, Wook said: Jedan od najboljih debija u ligi, tačnije najbolji od Wilta, VJ sinoć protiv Bostona. 34 poena, 7 skokova. Dobro je da nije usrao debi sa ona dva uzastopni promasena bacanja na kraju na plus 1 za Filu, a Pricard posle toga promasi otvorenu poludistancu za pobedu. Wembi sinoc isterorisao Dalas.
Chaos Is Me Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Uh kakva partija. Ako bi bio i blizu ovog standarda ostatak lige je već u problemu.
Wook Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 hour ago, Dzo23 said: Edzkomb mi je baš zvjer u nastajanju. Kompletan paket... Biće opasna borba između njega i Coopera za rukija godine. Mogu kamerunca komotno da trejduju. Dzezeri imaju dosta dobrih i talentovanih igrača. Isto mislim i za drugog "fenjeraša" Šarlot. Jimmy Butlerov sin, Jordanov unuk.
nemanjaol Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ako je ovo Vembijev nivo, narednih 15 godina će biti Vembi vs the World
Tom Wambsgans Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 72% za 2 sutirao najgori tim zapada protiv tebe i sa samo 2 poena Ace Baileya te pobedio 20 razlike, impresivno. Meni se od starta nije svideo ovaj roster pun penzionera i mislim da im je prva runda plafon plafona. Takodje, nenormalna partija Walkera Kesslera, resetovao Zubca: 22 PTS / 9 REB / 4 AST / 2 STL / 4 BLK 7/7 FG 6/8 FT
Chaos Is Me Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Najlepši igrač za gledanje u celoj ligi, hands down 5
Recommended Posts