Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

al Đezeri i Spursi pregaziše svoje protivnike koje svrstavaju u sam vrh konferencije ko plitak potok. A Sunsi se vratiše iz -20. Wemby utrpao 40.

Edited by bodo
Posted

Edzkomb mi je baš zvjer u nastajanju. Kompletan paket... Biće opasna borba između njega i Coopera za rukija godine.

Mogu kamerunca komotno da trejduju. 

Dzezeri imaju dosta dobrih i talentovanih igrača. Isto mislim i za drugog "fenjeraša" Šarlot. 

Posted

Imam utisak da AD nikada u životu nije bio ovako nemoćan protiv nekog košarkaša. Izgledao je kao zbunjeni klinac na košarkaškom kampu kada organizator kampa popizdi pa krene da kuca preko dece jer hoće ranije da ode na rakiju.

• Ha-ha 4
Posted

Wemby ce lagano bit najbolji na svijetu vec ove sezone ako je ovo njegov novi nivo. Defanzivno je vec prosle sezone bio najbolji na svijetu i samo su ga ugrusci sprijecili da bude DPOY. Ovo je bukvalno spasavaj se ko moze, nema od ovog odbrane. 

• Like 2
Posted
1 hour ago, Wook said:

Jedan od najboljih debija u ligi, tačnije najbolji od Wilta, VJ sinoć protiv Bostona. 34 poena, 7 skokova.

Dobro je da nije usrao debi sa ona dva uzastopni promasena bacanja na kraju na plus 1 za Filu, a Pricard posle toga promasi otvorenu poludistancu za pobedu.

Wembi sinoc isterorisao Dalas.

Posted
1 hour ago, Dzo23 said:

Edzkomb mi je baš zvjer u nastajanju. Kompletan paket... Biće opasna borba između njega i Coopera za rukija godine.

Mogu kamerunca komotno da trejduju. 

Dzezeri imaju dosta dobrih i talentovanih igrača. Isto mislim i za drugog "fenjeraša" Šarlot. 

Jimmy Butlerov sin, Jordanov unuk.

Posted

72% za 2 sutirao najgori tim zapada protiv tebe i sa samo 2 poena Ace Baileya te pobedio 20 razlike, impresivno.

Meni se od starta nije svideo ovaj roster pun penzionera i mislim da im je prva runda plafon plafona.

Takodje, nenormalna partija Walkera Kesslera, resetovao Zubca:

22 PTS / 9 REB / 4 AST / 2 STL / 4 BLK

7/7 FG 6/8 FT