drperce Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ovo mora da je sprdnja, nemoguce da je 2/36 nogom bi ubacio vise
Miki28 Lakers in 5 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 25 minutes ago, drperce said: Ovo mora da je sprdnja, nemoguce da je 2/36 nogom bi ubacio vise Ne sjecam se ni ta 2 sto je "dao"😀
HAMMER Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 17 hours ago, Delfinarijum said: Lejkersi ce se svakako nadati Hjustonu imho. nugetlijeeee 4 hours ago, Bugl Khan said: Ulovio sam se da navijam za Lakerse pri kraju. Ne znam od kud to zajedništvo odjednom. 1 1
Radalek Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) On 3/21/2026 at 7:33 AM, Zli Gli said: Denver bi lako prosao Roketse koje svi zele u prvoj rundi, prosto su jako mekani i kilavi i dosta tanki pod kosem sa Sengunom koji ove sezone igra dosta lose a nema ni Adamsa da odigra dobru odbranu u svojih 10-15min Da bar imaju nekog poput ovog Poeltla, jos jednog od mnogih koji je nasiljio patku na mocnom defanzivcu Jokari i postigao rekord sezone, ali nema jbg i bilo bi rutinskih 4-1 za Nagetse tako da navijam da ipak idu na nadam se zdravu Minesotu u prvoj rundi 19 hours ago, Dracarys said: Neće ni Minesota baš tako lako da padne na 6. mesto kao što neki misle. Hjuston jeste najpoželjniji rival, ali nije sigurno da će biti iznad Minesote. Edvards će biti još neki meč aut i to je to, jer i on ima 58 odigranih mečeva, a fali mu još 7 od sledećih 11, ako razmišlja da uđe u all NBA, pa možda i u prvi tim, on mora igrati. 19 hours ago, Delfinarijum said: Da, I meni se cini da nije bas tako sigurno da ce Minesota biti sesta. Mislim da cak imaju isti skor kao i Denver. U sustini, u trouglu Houston, Denver, Minesota sve opcije oko krajnjeg redosleda na tabeli su otvorene. Lejkersi ce se svakako nadati Hjustonu imho. Minesota moze da bude cetvrta ili peta samo ako se Rocketsi potpuno raspadnu a cak je i tad pitanje. Edwards ne moze tek tako da se vrati da igra, decko je povredjen. Minimum je out jos 7-10 dana a u tom periodu imaju Boston, Houston i 2 puta Detroit. Da ih Sunsi nisu ispustili pre neki dan bila bi solidna sansa da padnu na sedmo mesto cak. Mislim da je sansa da budu sesti nekih 90% tako da su parovi prve runde manje vise odluceni. Sto se tice matchupa Nuggetsa i Rocketsa, Denver ima previse dobrih krila koji mogu da pomazu sa Amena i udvajaju KD-a. Gordon, Watson, Braun, Spencer Jones pa i Nnaji ako zatreba itekako mogu da ga zatvore i onda im je napad u kanalu. Pritom je Denver jedna od retkih ekipa koja je mozda cak i veca fizicki od njih, bez Adamsa sigurno. Los matchup za njih pogotovu kad se gleda prvih 6-7 igraca sa obe strane koji ce da igraju po 40+ minuta. Edited 5 hours ago by Radalek 1
Dracarys Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Hahaha, opet tema Lebron kada nešto loše uradi, a pitanje je i koliko loše, jer ga je Bankero faulirao na kraju. Što se tiče koraka, pa to se više nikom živom i ne svira. Gde ste bili rođaci kada je Lebron u B2B imao 13-14 iz igre, pa zatim tripl dabl uz 8-12 iz igre i to sve u svojoj 42. godini. Nije prošlo dugo, desilo se baš pre meča sa Orlandom. 1 1
drperce Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 1 hour ago, Dracarys said: Hahaha, opet tema Lebron kada nešto loše uradi, a pitanje je i koliko loše, jer ga je Bankero faulirao na kraju. Što se tiče koraka, pa to se više nikom živom i ne svira. Gde ste bili rođaci kada je Lebron u B2B imao 13-14 iz igre, pa zatim tripl dabl uz 8-12 iz igre i to sve u svojoj 42. godini. Nije prošlo dugo, desilo se baš pre meča sa Orlandom. Odlucijuci napad, super akcija i koraci kao kuca na ziceru. Povadise ga sudije na ime Top je Bron kao treca opcija, malo preskupa ali placa se za ime Aj mi proveri za ono 2/36, bas zvuci super fejk Edited 4 hours ago by drperce
Dracarys Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, drperce said: Odlucijuci napad, super akcija i koraci kao kuca na ziceru. Povadise ga sudije na ime Top je Bron kao treca opcija, malo preskupa ali placa se za ime Hajde dobro, da doživim i da vidim Brona kao treću opciju u plej ofu. Nadam se da neće morati u plej ofu da bude prva opcija kada bude povuci, potegni kao prošli plej of sa 40 godina, a mladići Luka i Rivs potpun raspad sa jadnim procentima.
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 27 minutes ago, Dracarys said: Hajde dobro, da doživim i da vidim Brona kao treću opciju u plej ofu. Nadam se da neće morati u plej ofu da bude prva opcija kada bude povuci, potegni kao prošli plej of sa 40 godina, a mladići Luka i Rivs potpun raspad sa jadnim procentima. imaginarna prva opcija🤣 30.2/7/5.8 vs 25.4/9/5.6 Ae provjeri coeku za 2/36
drperce Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 47 minutes ago, Dracarys said: Hajde dobro, da doživim i da vidim Brona kao treću opciju u plej ofu. Nadam se da neće morati u plej ofu da bude prva opcija kada bude povuci, potegni kao prošli plej of sa 40 godina, a mladići Luka i Rivs potpun raspad sa jadnim procentima. Gledao si ga ali bas davno, ono finale protiv Dalasa I sam vidis koliko bolje izgleda tim kad se deda malo skloni u stranu da Luka moze da plese. I proveri ono za clutch, ne mogu da verujem jer ako je istina to mora da je neki rekord 1
Dracarys Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: imaginarna prva opcija🤣 30.2/7/5.8 vs 25.4/9/5.6 Ae provjeri coeku za 2/36 Nemam ja šta da mu proveravam, ko je on meni? Samo mi je interesantan termin javljanja. Mudro se ćuti kada čiča od 41 godinu prangija B2B na ovom nivou, ko je to još radio u istoriji, niko. Kad si tako vešt u pisanju statsa, slobodno dopiši i procente. Ko je jedini igrao uz to i odbranu od tria Bron/Luka/Rivs? Bron je izgledao kao svemirski brod za njih iako je postao čiča od 40 leta.
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Lebron 48.9 FG% 35.5 3P% 77.5 FT% Luka 45.2 FG% 34.8 3P% 88.9 FT% I to povrijedjen Prva opcija🤣🤣🤣🤣 komedija od vas A sto se tice b2b, pa bili smo zauzeti prateci sta magija radi. 40 pa 60 poena😉 legendarni mart mjesec 40/8/7
Dracarys Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jao, sad je povređen. Bron nikada nije bio povređen, nema prava da se žali, jer nije curica kao Luka, pa da ga mrzi da igra odbranu sa 26 godina, ali zato čiča šije i igra odbranu i napad u prošlom plej ofu, i glavom mora da igra i raznih milion stvari. Lukica samo da uzme više šuteva u napadu i to mu je mnogo, ne može da ima makar pristojne procente, možeš misliti 45% iz igre, haha. Mislim da je Bron samo jednom u karijeri u prajmu imao ispod i to ona čuvena 2015, kada je igrao sam. Bron je bio prva opcija, on je kontrolisao napad, broj šuteva i poena ne govori ko je prva opcija. Poeni i asisti se računaju zbirno, vidim da Jokarini fanovi često uzimaju i koliko je Jokić doneo poena asistima, pa što ne bi važilo i za Brona, ali njih ne želiš da provociraš. Znači Džamal da 25 poena i 5 asista, a Jokara 23 poena i 10 asistencija, ali Džamal je prva violina u napadu. Miki nisam to od tebe očekivao.
Miki28 Lakers in 5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 minutes ago, Dracarys said: Jao, sad je povređen. Bron nikada nije bio povređen, nema prava da se žali, jer nije curica kao Luka, pa da ga mrzi da igra odbranu sa 26 godina, ali zato čiča šije i igra odbranu i napad u prošlom plej ofu, i glavom mora da igra i raznih milion stvari. Lukica samo da uzme više šuteva u napadu i to mu je mnogo, ne može da ima makar pristojne procente, možeš misliti 45% iz igre, haha. Mislim da je Bron samo jednom u karijeri u prajmu imao ispod i to ona čuvena 2015, kada je igrao sam. Bron je bio prva opcija, on je kontrolisao napad, broj šuteva i poena ne govori ko je prva opcija. Poeni i asisti se računaju zbirno, vidim da Jokarini fanovi često uzimaju i koliko je Jokić doneo poena asistima, pa što ne bi važilo i za Brona, ali njih ne želiš da provociraš. Znači Džamal da 25 poena i 5 asista, a Jokara 23 poena i 10 asistencija, ali Džamal je prva violina u napadu. Miki nisam to od tebe očekivao. 40 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: imaginarna prva opcija🤣 30.2/7/5.8 vs 25.4/9/5.6 Ae provjeri coeku za 2/36 Saberi.
Dracarys Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said: Saberi. Dobro, zeznuo se za 0.8 poena, ako bismo računali da su asistirali samo za dva poena. Oprosti. Luka je bio prva opcija sa lošijim statsima i nepostojećom odbranom. Što ne znači da Bron od 40 leta nije izgledao kao svemirski brod od Luke sa 26 godinica. Ove godine možda bude u ravnoj liniji sa Bronom u plej ofu, ko zna, jer ipak biologija za Brona radi svoje.
Miki28 Lakers in 5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, Dracarys said: Dobro, zeznuo se za 0.8 poena, ako bismo računali da su asistirali samo za dva poena. Oprosti. Luka je bio prva opcija sa lošijim statsima i nepostojećom odbranom. Što ne znači da Bron od 40 leta nije izgledao kao svemirski brod od Luke sa 26 godinica. Ove godine možda bude u ravnoj liniji sa Bronom u plej ofu, ko zna, jer ipak biologija za Brona radi svoje. O cemu ti pises?🤣🤣
Bugl Khan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago On 3/19/2026 at 1:29 PM, gggggggg said: Po ovome je Shai MVP? I koja je to stranica ako nije problem?
Darko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 12 minutes ago, Bugl Khan said: Po ovome je Shai MVP? I koja je to stranica ako nije problem? Jel ima veze? Ove godine Nikola definitivno nije zaslužio MVP. Da je nastavio da igra isto kao u prvom delu sezone, bio bi mi. Shai dobija, trebalo bi čudo da izvisi.
gggggggg Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago 43 minutes ago, Bugl Khan said: Po ovome je Shai MVP? I koja je to stranica ako nije problem? databallr 1
Bugl Khan Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago 1 hour ago, Darko said: Jel ima veze? Ove godine Nikola definitivno nije zaslužio MVP. Da je nastavio da igra isto kao u prvom delu sezone, bio bi mi. Shai dobija, trebalo bi čudo da izvisi. Pa ne mislim da je zasluzio ove godine. Samo kažem ako je SGA zaslužio prije Luka zbog brojki, onda.... Problem bi bio da je zadržao formu od prije ozljede. Kako mu ne dat MVP?
Recommended Posts