delgado Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Krece tekma, prvi sut uzima King i pogadja trojku iz kornera. Mnogo je ovo vazan mec, pobeda moze biti kljucni korak u borbi za trece mesto. Jako je vazno da Kralj bude na nivou, a mecevi protiv Duranta su uvek nesto posebno.
delgado Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kakva partija Kralja i kakva 3 monstrouzna kucanja u prvom pol ne zna se koje je bilo lepse. Jos uvek je na 9/9 iz igre. I usrase sve u trecoj cetvrtini, tuga. Eto za strucnjake koliko gusi Rivsa.. Jos imaju sansu da se izvuku i spasu bruke, da izgube utakmicu u kojoj su vodili +12 na HT, kontrolisali sve i igrali dobru odbranu. Ovi raspadi u trecoj ne smeju da se desavaju 😕
Darko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, Gaga said: Epski raspad Denvera,biće lomova Jokić ko da je pijan. Pitam se da li se napijao svake večeri dok se oporavljao od povrede?
delgado Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Na 5:19 bilo je nereseno, definicija klac tekme i onda dominacija LAL. Na kraju 13/14 iz igre za LeBrona, 30 poena, ubedljivo najbolji mec u sezoni. Kakva su samo ovo kucanja bila, da se smrznes - alejap s jednom rukom na Smartov pas, klac alejap sa obe delivered by Don, pa flight23 u kontri e na ono sam tek izneverovao. Ozbiljna odbrana, sut, polaganja, brzina i kretanje, sve. Prozvao ga drPerce, keep up good work bro. Kad je usla ona trojka Hacimuri za +1, znao sam da dobijamo. Bas je delovalo kao siguran promasaj posle odbitka od obruca, neverovatno da je uslo. Huge win, obezbedjen tiebreaker i sa HOU pored DEN/MIN. Jos su Nugetlije uspele da izgube od tankaton Memfisa a Jokicu falila asistencija za Quaraple Double. Lepo vece u asoacijaciji. Edited 7 hours ago by delgado 1
drperce Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Izgubis od Memfisa a svaka utakmica bitna za plasman pred PO 😂 1
Luchifer89 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 49 minutes ago, drperce said: Izgubis od Memfisa a svaka utakmica bitna za plasman pred PO 😂 Gledam roster Memphisa, znam samo GG Jacksona... 1
Darko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 56 minutes ago, drperce said: Izgubis od Memfisa a svaka utakmica bitna za plasman pred PO 😂 Čuh da je avion sleteo u 5 sati ujutro, bio neki zastoj valjda. A utakmica u 12. Što ipak ne opravdava pasivnost Jokića, probudio se tek u zadnjih 5 minuta a tada je bilo isuviše kasno. 1
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: Custody battle Luka Ako odigra ovako još tih mjesec dana MVP 100%. Monstruozne brojke, pritom izgleda fit.
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 37 minutes ago, Dzo23 said: Ako odigra ovako još tih mjesec dana MVP 100%. Monstruozne brojke, pritom izgleda fit. Fit je on od starta sezone ali će MVP uzeti samo ako dobiju sve ili skoro sve do kraja, trenutno je 4. ili 5. favorit za MVP Edited 3 hours ago by Урош19
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, Darko said: Čuh da je avion sleteo u 5 sati ujutro, bio neki zastoj valjda. A utakmica u 12. Što ipak ne opravdava pasivnost Jokića, probudio se tek u zadnjih 5 minuta a tada je bilo isuviše kasno. Denver bi pre pobedio bez Jokića nego sa njim kad igra tako kilavo. 1
Bugl Khan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Dzo23 said: Ako odigra ovako još tih mjesec dana MVP 100%. Monstruozne brojke, pritom izgleda fit. Nema apsolutno nikakve šanse da dobije MVP. Seru po njemu od početka sezone.
MrTwister Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Bugl Khan said: Nema apsolutno nikakve šanse da dobije MVP. Seru po njemu od početka sezone. Djeluje da se zamjerio nekim ljudima tamo u medije pa odjednom se mjenjaju narativi svaki 10 dana oko toga sto treba da se uradi.
Bugl Khan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, MrTwister said: Djeluje da se zamjerio nekim ljudima tamo u medije pa odjednom se mjenjaju narativi svaki 10 dana oko toga sto treba da se uradi. Šta ja znam, igra u Lakersima, uvijek si pod povećalom, a uz to zabija bez problema, asistira bez problema, i Lakersi će oko njega gradit momčad. Ima 2 fan baze kojima se to ne sviđa. Još kad dodaš idiote s ESPNa, FOXa, i čega sve ne... Čuo sam dobar komentar, Luka nema niti jedan MVP al svejedno ima voter fatigue 1
Bugl Khan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, Luchifer89 said: Gledam roster Memphisa, znam samo GG Jacksona... Nije bilo Edeya. Opet utakmica di je mogao stavit 50. 1
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bukvalno nema šanse da SGA ne bude opet MVP. Rocketsi baš bazde na neki PO neuspeh. Sengun igra baš osrednje već neko vreme, KD veća šansa da će dati 15 nego 30 u ovoj fazi karijere a i poznat je kao "melem za svlačionicu", Amen i dalje limitiran košarkaški da bi ga se kovalo u zvezde... Očekivao sam malo više od njih i mislim da su se zajebali što nisu na trade deadlineu pojurili nekog plejmejkera kao kratkoročnu zakrpu. 1
Bugl Khan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sengun je blagi užas. Lik je očajan, ali očajan. Loše šutira, loše dodaje, loše igra obranu. Što se tiče njega, Durant je u pravu bio sve.
MrTwister Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago 1 hour ago, Bugl Khan said: Šta ja znam, igra u Lakersima, uvijek si pod povećalom, a uz to zabija bez problema, asistira bez problema, i Lakersi će oko njega gradit momčad. Ima 2 fan baze kojima se to ne sviđa. Još kad dodaš idiote s ESPNa, FOXa, i čega sve ne... Čuo sam dobar komentar, Luka nema niti jedan MVP al svejedno ima voter fatigue Isto mu je bilo i u Dallas godinama, pa se svake godine izmisljao razlog zasto ne treba da bud MVP. Sve to da bi ga druge godine neko drugi dobio bez da ikome smeta to sto je onomad za njega predstavljalo prepreku za to.
Recommended Posts