Dracarys Posted yesterday at 09:59 AM Posted yesterday at 09:59 AM Je li i pokojni Kobi u poslednjim sezonama bio kancer? Da odjebe. A vidim i koliko je kancer, ližu mu bulju da ostane još jednu godinu. Kako veče MVP SGA. Šampionski mentalitet. Pokazao je na prvom meču posle povratka od povrede. 1
Урош19 Posted yesterday at 10:03 AM Posted yesterday at 10:03 AM (edited) Ma ja ne verujem da je Lebron lično kancer, problem je što čim nema rezultata kreće toksičnost medija i traži se jedan krivac za to. Problem je bio Vestbruk, pa šunka a evo sad u poslednjih par dana i Dončića napadaju sa svih strana. Realnost je da te ekipe nisu imale kvaliteta za bolje rezultate. Što se tiče Klivlenda tu ne mislim da je bio neki problem, samo je Kajri hteo da se oproba kao lider što je razumljivo za top igrača lige u tom trenutku. Edited yesterday at 10:06 AM by Урош19 1
Darko Posted yesterday at 10:09 AM Posted yesterday at 10:09 AM 3 hours ago, Radalek said: Uspeo je da napravi -21 za 8 minuta dok je Jokic bio na klupi. Definitivno ne protiv OKC ali mislim da bi za Denver bilo najbolje da ima nikakve minute u playoffu. Gordon pa i cak i Nnanji ce biti bolje opcije. Jeste, bilo je malo neprijatno. Imao je par baš glupih poteza. Ali u odnosu na leš Šarića on je fantazija, bar može biti koristan u nekim mečapovima. 3 hours ago, 303 said: Reveal hidden contents Moraju pasti neke sankcije. Ovo sam isto pomislio u tom trenutku, baš Joker
Čvarkov Posted yesterday at 10:28 AM Posted yesterday at 10:28 AM 3 hours ago, Geronimo said: Gadna pizdurina Dort, steta sto nije dobio po tikvi... Razumem šta hoćeš da kažeš. 🙂 Ali po meni reagovao je idealno, dobro je što ga nije zakovao, ali pokazao je da ne sme niko ni da pomisli da mu uradi ovako nešto opet. Ova grimasa je dovoljna. 1
cabke Posted yesterday at 11:25 AM Posted yesterday at 11:25 AM Samo neka naspanuju Nikolu za playoffs...😎
Dracarys Posted yesterday at 11:51 AM Posted yesterday at 11:51 AM 1 hour ago, Урош19 said: Ma ja ne verujem da je Lebron lično kancer, problem je što čim nema rezultata kreće toksičnost medija i traži se jedan krivac za to. Problem je bio Vestbruk, pa šunka a evo sad u poslednjih par dana i Dončića napadaju sa svih strana. Realnost je da te ekipe nisu imale kvaliteta za bolje rezultate. Što se tiče Klivlenda tu ne mislim da je bio neki problem, samo je Kajri hteo da se oproba kao lider što je razumljivo za top igrača lige u tom trenutku. Pa ni sa kim nije ni bio problem, u Majamiju su Vejd i Bos bili igrački gotovi, ostali su u dobrim odnosima. Irving je mislio da je vredniji od Brona, mnogo je poleteo, ali mu se obilo o glavu. Prava je šteta što nisu nastavili saradnju, iako je tad Lav generalno propao, opet se moglo dovesti taj treći veliki igrač za dzabaka kao što smo mogli da vidimo poslednjih godina kako igrači dolaze za džakove brašna, jedina im mana što su dosta plaćeni. Što se tiče AD, verujem da je to jedini trejd u Bronovoj karijeri, ako ne računamo početak i probijanje do sticanja statusa alfa i omega, za koji nije znao da će se desiti. Čak verujem da je Bron ako je mogao da utiče, da bi pre zadržao Dejvisa koji jeste u ovom trenutku slabiji igrac, uz to i dosta stariji, ali je mnogo više komplementarniji sa Bronom. Lejkersi su birali budućnost ispred sadašnjosti, bar ja na to tako gledam, a vreme će reći sve. 1
Урош19 Posted yesterday at 12:10 PM Posted yesterday at 12:10 PM (edited) 19 minutes ago, Dracarys said: Pa ni sa kim nije ni bio problem, u Majamiju su Vejd i Bos bili igrački gotovi, ostali su u dobrim odnosima. Irving je mislio da je vredniji od Brona, mnogo je poleteo, ali mu se obilo o glavu. Prava je šteta što nisu nastavili saradnju, iako je tad Lav generalno propao, opet se moglo dovesti taj treći veliki igrač za dzabaka kao što smo mogli da vidimo poslednjih godina kako igrači dolaze za džakove brašna, jedina im mana što su dosta plaćeni. Što se tiče AD, verujem da je to jedini trejd u Bronovoj karijeri, ako ne računamo početak i probijanje do sticanja statusa alfa i omega, za koji nije znao da će se desiti. Čak verujem da je Bron ako je mogao da utiče, da bi pre zadržao Dejvisa koji jeste u ovom trenutku slabiji igrac, uz to i dosta stariji, ali je mnogo više komplementarniji sa Bronom. Lejkersi su birali budućnost ispred sadašnjosti, bar ja na to tako gledam, a vreme će reći sve. Nesporazum, nisam mislio da je Lebron imao neki problem sa njima nego da su ih mediji okarakterisali kao problem i krivce lošijih rezultata, a te ekipe su ustvari imale rezultate u skladu sa igračkim kadrom. Ne znam za koji se roster Lejkersa može reći da je podbacio, ako se sve sagleda objektivno. Ovo za Kajrija i Klivlend sam napisao jer se u to vreme provlačilo mišljenje da su njih dvojica imali neke probleme pa da je zato Kajri tražio trejd, a ustvr je posle prstena hteo da se oproba kao lider. Edited yesterday at 12:11 PM by Урош19
Don Dusko Posted yesterday at 12:16 PM Posted yesterday at 12:16 PM Ja ne znam sto se cudite nikada mediji nece proglasiti za glavnog krivca njihove zlatne koke lige(bio to Lebron, Kari ili Kobi etc.) vec ce traziti u zvezdama number two. A kod ovih ce se prevladavati narativ krivi su al ima odgovorniji su drugi....
Урош19 Posted yesterday at 01:19 PM Posted yesterday at 01:19 PM 1 hour ago, Don Dusko said: Ja ne znam sto se cudite nikada mediji nece proglasiti za glavnog krivca njihove zlatne koke lige(bio to Lebron, Kari ili Kobi etc.) vec ce traziti u zvezdama number two. A kod ovih ce se prevladavati narativ krivi su al ima odgovorniji su drugi.... Ne moraju tražiti pojedinca, ne mož naleteti na objektivnu analizu
moonovermarin Posted yesterday at 01:42 PM Posted yesterday at 01:42 PM Dorta treba provući kroz Markus Moris tretman, odvratan igrač. Drej nije za poređenje, on više zaslužuje suckerpunch bajzbokkom na treningu ili tokom timskog ručka. 3
Geronimo Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) 8 hours ago, Čvarkov said: Razumem šta hoćeš da kažeš. 🙂 Ali po meni reagovao je idealno, dobro je što ga nije zakovao, ali pokazao je da ne sme niko ni da pomisli da mu uradi ovako nešto opet. Ova grimasa je dovoljna. Bome, usrao bih se da me neko pogleda onako kako njega Joka. A za sljusku ne Joka, treba biti pametan, mozda Jonas nadje svoju ulogu u utakmicama protiv OKC. Iako je Karuzo totalni car (i nas Top), vrlo, hm, odvratna ekipa... Edited 19 hours ago by Geronimo 2
Miki28 Lakers in 5 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Srecan 27 rodjendan ovom madjionicaru. Da izguramo jos ovih smornih par mjeseci i onda da se gradi ekipa oko njega i AR15 Spoiler Edited 20 hours ago by Miki28 Lakers in 5 edit
Урош19 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 2 hours ago, Geronimo said: Bome, usrao bih se da me neko pogleda onako kako njega Joka. A za sljusku ne Joka, treba biti pametan, mozda Jonas nadje svoju ulogu u utakmicama protiv OKC. Iako je Karuzo totalni car (i nas Top), vrlo, hm, odvratna ekipa... Jonas protiv OKC treba da batinja, poveći je čovek 2
Elevator Operater Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Koliko je hjuston sposoban da sve prospe u 2 minuta...pizdim od njih
gggggggg Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago osam strana za deset dana - nekako je bas sranje kako je sezona ispala ovako da se gotovo zna prvih sest i prvih deset u obe konferencije. verovatno ce najzanimljivije biti na zapadu ko ce biti treci pa da igra sa lakersima u prvoj rundi i da se izbegne okc do finala. - o tankingu se vise ni ne prica poslednjih dana tj od one kazne jazzu i pacersima. silver kao zapretio na as pauzi ali nista od toga. dno istoka za sada vestije od dna zapada gde se moze i provuci neka pobeda. - spursi i detroit dominiraju u poslednje vreme i priblizili se oklahomi. ne verujem ni jednoj od te dve ekipe u playoffu, pogotovo spursima. okc ce uzeti titulu opet. - potencijalno polufinale istoka ce biti bas zanimljivo za ispratiti ako to budu trenutne top4 ekipe u konferencije. da vidimo da li ce se vratiti tatum. - nenormalni pelicansi koji su vezali cetiri pobede a da su usput vratili deandre jordana u prvu postavu a poslali queena na klupu. - orlando opet visi za top20 napada u sezoni. mosley dobija otkaz na leto - dort je veliko govno, nadam se nekoj povredi koja ce mu zavrsiti sezonu
Dracarys Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Najdosadnija sezona do sada. Ništa se specijalno ne dešava. Plej in je potpuno pokvario ligu, jer ljudima zvoni jaje da li će izboriti 10. mesto i plej in. Osmi mesto opet ne garantuje plej of, i ako prođu dalje, biće znatno umorniji za prvu rundu. Da je ostao stari format plasmana u plej of, makar bi bilo zanimljivo da se gleda krljanje za plej of...
gggggggg Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago nisam primetio da je neko ovo preneo https://www.espn.com.sg/nba/story/_/id/48034239/los-angeles-lakers-deandre-ayton-future-contract-lebron-james-luka-doncic-2026-playoffs Quote Redick -- who has remained an advocate behind the scenes, sources close to Ayton told ESPN -- took the feedback in stride. In a rematch with Memphis two nights later, Redick called the first play for Ayton and the early score spurred him to 15 points, eight rebounds and three blocks for the game. "It's a tale as old as time for a big guy," Redick said. "That's the reality of being a big: Someone has to pass you the ball. You're not initiating the offense." There's also an ego that is needed to thrive on the NBA stage. Similar to James' "CHOSEN 1" tattoo that spans from shoulder to shoulder, Ayton has "DOMINAYTON" inked in jagged capital letters across his upper back. The Lakers have stoked that ego, too: Rob Pelinka, team president of basketball operations and general manager, commissioned a black T-shirt with a gold screen print depicting half of a lion's face and half of Ayton's face that he presented to the 27-year-old. Members of the training staff wrap Ayton's water bottle in athletic tape and write "DA's Crunk Juice -- Drink this to unleash the beast" in black marker on it before games. The task for the Lakers is getting Ayton to care as much for the grind and the role as he does for putting points on the board. "When he's at his best, and we've seen it, we've seen glimpses of it, he's playing with force," a team source told ESPN. "And that's playing with great force on both ends of the floor when it comes to screening. Then rolling and putting pressure on the rim; [when the] shot goes up, crashing the glass; sprinting back in transition; loading to the basketball; calling out your communication; being in the right positioning; contesting shots; boxing out. Those things for a big are just really thankless when you're a skilled big. But on this team, that's what his role is. "He has to be a dirt worker." bold
Recommended Posts