Darko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 9 minutes ago, Don Dusko said: Brate Jamale pa ti iz 6 pokusaja nisi uspeo da se upises na mecu gde se odbrana ne igra. :S Igrala se odbrana, možda ne plejof nivo ali mnogo bolje nego obično. Solirao je nepotrebno i popio mnogo banana, kao da je hteo da pokaže svima da mu je mesto na All Staru a učinak suprotan.
le piaf Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Kandži nisu rekli da je all star vikend 😹 Edited 9 hours ago by le piaf
drperce Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Zato sto su se vise iscimali na klupi nego na terenu Par puta godisnje se podsetimo kakva je zver Kandza Dao 31 za cetvrtinu 😱 Edited 9 hours ago by drperce
gggggggg Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago par puta godisnje? pa mozda je i najbolji igrac lige u poslednja dva meseca
Volter Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 9 minutes ago, suptil said: Zasto su Jokic i Doncic na klupi stalno? Mislim da i oni sada vide da su se malo zajebali. Bili su uvereni da će se svi zajebavati, ali većina je ovo ozbiljno shvatila.
drperce Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 4 minutes ago, gggggggg said: par puta godisnje? pa mozda je i najbolji igrac lige u poslednja dva meseca Ma mislim na to da moze da strpa 30 za cetvrtinu kome hoce Evo vec 8-9 godina ne moze nazalost da sastavi vise od par meseci da je zdrav
Bugl Khan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 19 hours ago, Don Dusko said: Ovo takmicenje u kucanju je prevazidjeno.Em ne moze nesto novo da izmisli em se ponavlja. Jebiga u pocetku je bilo zanimljivo al sad vise nije. McClung je rekao da ne nastupa u zakucavanju jer mu je više NBA igrača reklo da oni nece ako ce on
Romantik Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Odgledah dva meca u kojima je ucestvovao tim sveta i vec nakon prvog se iznervirah. Najvise mrzim kada tim ispusti dobijeno, a pogotovo ako je to moj tim. Oni su u prvom mecu u poslednjem napadu samo trebali da brane liniju za 3 poena, da puste i zakucavanje ako treba i imaju pobedu, umesto toga pustili su sut i zasluzeno izgubili a onda je i Kavaji rekao sad idete kuci. Odigrao je plejof cetvrtinu, svako postovanje Solidno je bilo cimanje u ova dva meca koja sam gledao, mada je tim sveta bio osetno oslabljen, od petorice najboljih samo je Vembejama igrao, dvojica povredjena, a Luka i Jokic verovatno na postedi, jer mi je nestvarno da budu onako losi i da u drugom mecu ne ulaze uopste da su fizicki spremini, ovako je verovatno bio dogovor da ce startovati, odigrati par minuta i to je to.
YAO Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bice zanimljiv povratak Durenta u svlacionicu Hjustona i kako ce izgledati na terenu sa Dzabarijem i Shengunom.
Recommended Posts