gggggggg Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 21 minutes ago, ljutikrilo said: ako sijetl i las vegas uđu u ligu a minesotupošalju na istok, kako će onda divizije izgledati? biće 4x4 u svakoj konferenciji... ako gledamo geografski, da bi bili manji troškovi za putovanja pretpostavka bi bila ovakva: zapad - LA timovi, finiks i las vegas - GSW, sakramento, portland, sijetl e onda kako podeliti teksas? - juta, denver, OKC i dalas? - san antonio, hjuston, memfis, nju orleans? dalas je tu malo jeben... ili će morati neko drugi istok - majami, orlano, atlanta, šarlot - milvoki, bulsi, minesota, indijana - njujorčani, boston, fila - toronto, klivlend, detroit i jbg vašington će morati se žrtvuje ako gledamo geografski memphis i new orelans su blizi istoku nego minneapolis.
ljutikrilo Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago jesu ali nekako se namešta da će minesota biti ta ... blizu su im sve ekipe oko velikih jezera... memfisu i pelikansima je bliži teksas
propolis Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Sota bi se preporodila na Istoku zbog znantno slabije konkurencije. Pelikani su baš tanka franšiza pa bi dodatno oslabila istok dok bi Memfis bio bolja opcija kao i Sota. Preterase sa allstar veteranima na zapadu pa bi bio red dvojicu,trojicu da pokupe neke ekipe sa istoka u trejdu i tako bi se izjednacile konferencije. Ovako je zapad drastično jači. Edited 15 hours ago by propolis
gggggggg Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago jos ako bi giannis bio trejdovan na zapad, vecina top10 igraca bi bila na zapadu - jokic sga giannis doncic wembanyama curry edwards ..
freethrow Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mi smo postali realno The Stephen Curry and The COmic Reliefs ali dobro mora i to neko. Tu je i Embid koji piči Kleš Rojal na klupi tokom utakmice... Sa druge strane, Kralj i Don 30 freethrows, mašala!
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, freethrow said: Mi smo postali realno The Stephen Curry and The COmic Reliefs ali dobro mora i to neko. Tu je i Embid koji piči Kleš Rojal na klupi tokom utakmice... Sa druge strane, Kralj i Don 30 freethrows, mašala! GSW: Steph 7/7 Jimmy 8/9 Post 1/2 9 preostalih 0/0
gggggggg Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago prvi strawpoll sga 57 prvih mesta jokic 42 doncic 1
gggggggg Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago vratili se lamelo ball i trae young nocas. gledao sam kraj utakmice gde su obojica bili na minutes restrictions pa young nije igrao finis utakmice a ball je igrao i sa 3-4 vezanih koseva resio pobednika. ali ono sto je na kraju mozda bilo i presudno su dva napada charlottea gde samo zbog srece ubacili dve trojke. prvo napad hornetsa, defanzivac hawksa dva puta izbija knueppelu loptu iz ruku gde je drugi put morao skroz do svoje trojke da se vrati po loptu na nekih pet sekundi pre kraja napada i samo mu je ostalo da sutne sa pola terena nakon cega je lopta jedva dotkala obruc i pogodila jalena johnsona u ledja koji je boxoutovao bridgesa i nije ni obracao paznju na loptu. ubacivanje iz auta za charlotte i knueppel daje trojku. napad ili dva kasnije knueppel ide na ulaz i sa flouter pouzicije baca lob za centra hornetsa koji nije ni bio blizu, opet jalen johnson hvata i krade loptu ali posto je padao u aut, pomalo smotano baca loptu nazad u teren tacno u ruke knueppela koji onda asistira bridgesu u cosak i ubacuje trojku. dosta komicne situacije bez kojih bi hawksi mozda i pobedili. inace dres i teren charlottea je toliko cudan da sam prvo pomislio da sam otvorio stream neke filipinske lige. jalenu johnsonu falila samo jedna asistencija za peti uzastopni tripple double. na kraju je imao 43 11 9.
Chaos Is Me Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Nisi prijavio najbolji detalj sa te utakmice, kako je Brandon Miller sahranio Krejčija.
Recommended Posts