Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, doragan said:

To bi bilo,vec rekoh, van svake pameti.Virtuoz za rukometasa koji ce ,kad mu istekne fizicki prajm,ostati bez vrednosti. Ali, nisam Lejkers fan, ja sa strane samo posmatram taj svet...

Ali ce prajm trajti jos 2-3 sezone barem. Luka i Janis te katapultuje odmah kao top 2-3 favorita za titulu.

Janis je strasan defanzivac sa strane pomoci, okruzi ih 3&D igracima i bice haos.

E sad druga je stvar sto nakon Carusa kojeg smo ispustili, ne zelim da nam ode i Reaves. Jedan od nas! Gledati ga kako se razvija je nesto nevjerovatno.  

Austin Reaves’s career scoring numbers:

2022: 7.3 PPG

2023: 13.0 PPG

2024: 15.9 PPG

2025: 20.2 PPG

2026: 28.3 PPG

Posted (edited)
51 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Ne damo AR15! Pakuj sve ostalo osim njega i Dona

Ovo bi bio ultra glup trejd.

Janis je se sve više povređuje, Rivs je mlađi plus pitanje koliko bi tu još igrača morali da dodaju. Kontam da bi ionako već tanku rotaciju dodatno oslabili.

Edit: Mislim da su Luka i Ostin sasvim dobar duo za budućnost Lejkersa, bitnije će im biti pomoćno osoblje u narednim godinama.

Edit 2: O trejdu Rivsa bih razmišljao jedino ako se potpuno raspadne u PO što ne verujem da će se desiti.

Edited by Урош19
Posted

Malo se podcenjuje Janis, nije od baš neki neuki rukometaš. Itekako zna sa loptom, inače ne bi bio ovo što jeste. I mene iritiraju njegovi koraci i nošene koje mu se tolerišu, ali nemojmo sada da ga proglašavamo anti talentom, stekao sam takav utisak. Mada zbog sve češćih povreda i fizičkog načina igre, nisam siguran koliko vredi sada.