Darko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 5 hours ago, Radalek said: Alternativa je da ga zakucaju za kraj klupe i onda sigurno nece vredeti nista, ovako ce bar da probaju. Razumem šta pokušavaju, ali kako igra otklanja sve sumnje koliko (ne) vredi. Mislim da bi bilo bolje da ga pošalju u G ligu da nabije neki ritam i statistiku.
nemanjau5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 hours ago, Jerotije Pantic said: Bron prekinuo niz od 1297 meceva sa 10+ poena. imao je 8p na nerijeseno i 7-8 sekundi do kraja kad je dobio loptu i izglednu sansu da zabije na neki nacin ali je proslijedio u cosak za Hachimuru i ovaj je donio pobjedu. eto nesto pohvalno i za brona 3
MrTripleDouble Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago On 12/2/2025 at 6:13 AM, delgado said: Sreca pa je niz preziveo. Deset velikih poena Kinga. moja iskrena sućut... 1 2
Dracarys Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pa takav je Bron kroz celu karijeru. Da je silio kao Vestbruk, imao bi 60k poena.
Ludi za Poli Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Sinocnja asistencija Ruiju za pobjedu slika i prilika Bronove karijere. Mogao je isforsirati taj jos jedan sut iz relativno povoljne situacije da nastavi niz sa 10+ poena al on je ko i mali milion puta u karijeri napravio kosarkaski savrseno ispravnu odluku i nastimao otvoren sut suigracu za pobjedu. 2
MrTripleDouble Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago I onda u pozadini neko solo usiljeno radovanje, a iznutra vri 4/17 sut, reklo bi se da nije isforsirao da dodje do cenera
Ludi za Poli Posted 44 minutes ago Author Posted 44 minutes ago Da, bez Luke u ekipi stvarno je necuveno da drugi/treci najbolji igrac ekipe uzme 17 suteva koliko god ga nije islo. Jos naravno i neizostavna mitomanija o LeBronu nabijacu statistike.
Урош19 Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago (edited) Jel moguće da se Lebron toliko hvali širom interneta što nije isforsirao šut kojim bi nastavio niz, nego je dodao igraču koji je bio sam na trojci u ćošku???? Pri čemu taj Lebronov šut ne bi ni bio za pobedu nego za produžetak, bukvalno bi svaki iole pismen košarkaš isto to uradio. Frapirao sam se jutros kad sam ušao na tviter. Edited 31 minutes ago by Урош19
Ludi za Poli Posted 24 minutes ago Author Posted 24 minutes ago Rezultat je bio 120:120, bilo kakav sut Lakersa bi bio sut za pobjedu. Imao je i LeBron poprilicno povolju situaciju sa Walterom ispred sebe i bez visokog da stiti obruc al je pas Ruiju bio ispravna odluka. Covjeka se bukvalno pljuvalo i nema sta se nije govorilo za njega kad je davao iste takve pasove otvorenim suigracima na clutch sutevima. Pa ovdje nema sta se nije pisalo i koliko se sralo po njemu nakon one tekme protiv Heata u gostima kad je izbacio loptu na sut Reddishu koji je bio sam u korneru. Nije problem LeBron, problem je sto se uvijek izmisljaju novi razlozi i izvodi nova mentalna gimnastika da se jedan takav igrac omalovazava. Luka i Jokic Bogovi i svete krave, a covjek o cijoj karijeri obojica zajedno samo sanjat mogu je karinas, fejker, floper i choker. Rent free.
nemanjaol Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago Lebron je sve iskalkulisao u glavi. Opcija 1: Baca pas Hačimuri, ovaj pogađa za pobedu. Gubi niz, ali dobija malo legacy poena što mu je bila bitnija pobeda od nekog niza Opcija 2: Baca pas Hačimuri, ovaj promašue. Lebron ima ceo produžetak da postigne još dva poena i nastavi niz Opcija 3: Lebron pokušava da da koš, maši. Imaće priliku da dođe do 10. poena u produžetku, ali trpi kritike da je jurio svoj rekord u situaciji kada se tim bori za pobedu. Opcija 4: Lebron daje koš za pobedu. Nastavlja niz, ali trpi kritike zato što je forsirao svoj lični rekord ispred tima. Pošto je Lebron ziheraš birao je opcije 1 i 2, da je MJ bio u njegovoj situaciji ne bi ni razmišljao da može da promaši. Sve ovo je naravno /s
Don Dusko Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago (edited) 27 minutes ago, Урош19 said: Jel moguće da se Lebron toliko hvali širom interneta što nije isforsirao šut kojim bi nastavio niz, nego je dodao igraču koji je bio sam na trojci u ćošku???? Pri čemu taj Lebronov šut ne bi ni bio za pobedu nego za produžetak, bukvalno bi svaki iole pismen košarkaš isto to uradio. Frapirao sam se jutros kad sam ušao na tviter. Prvi put cujem da je pri rezlutatu 120:120 sut za 2p(ako bi pogodio) bio za izjednacenje i produzetak. :D Edited 4 minutes ago by Don Dusko 1
Урош19 Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago (edited) 3 minutes ago, Don Dusko said: Prvi put cujem da je pri rezlutatu 120:120 sut za 2p(ako bi pogodio) bio za izjednacenje i produzetak. 😄 Onda sam se istripovao sam da je bilo 122:120, praštajte. Gledao sam jutros kad sam tek otvorio oči pa ko zna šta sam video. Svakako potez koji nije vredan tolikog hajpa. Edited just now by Урош19
Don Dusko Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago Just now, Урош19 said: Onda sam se istripovao sam da je bilo 122:120, svakako potez koji nije vredan tolikog hajpa. Ali ni hejta.
Recommended Posts