Урош19 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) 1 hour ago, Miki28 Lakers in 5 said: Toliko sam oguglao na Jokićev tripl dabl i Dončićeve partije kao što je ova da mi je prva misao bila što su ih uopšte uvrstili ovde. Edited 21 hours ago by Урош19 1 1
Bugl Khan Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1 hour ago, Урош19 said: Toliko sam oguglao na Jokićev tripl dabl i Dončićeve partije kao što je ova da mi je prva misao bila što su ih uopšte uvrstili ovde. Ja razmišljam koji je Jokicu, zašto nema snage (čim ispaljuje toliko trica), zašto igra tako loše.... Danas slušam Adelmana i kaže Jokic nije imao najbolju sutersku večer, ali opet TD, normalno za njega 🤣 1
Урош19 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 hour ago, Ludi za Poli said: HalleLuka Tanko, nije ni 50 dao
freethrow Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Imam utisak da Zion nikada u životu nije bio ovako nemoćan protiv nekog košarkaša. Izgledao je kao zbunjeni bucmasti klinac na košarkaškom kampu kada organizator kampa popizdi pa krene da kuca preko dece jer hoće ranije da ode na rakiju.
doragan Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Boga mi,kilavi i slabi istok zadaje udarce allmighty zapadu..zasto Kid tera Kupera Flega da igra na pleju, djavo ce ga znati.Nek.nadju nekog.zalutalog amera u Evro ligi,da pooune tu rupu i puste decka da ae razmase.
Barkley#34 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 49 minutes ago, freethrow said: Imam utisak da Zion nikada u životu nije bio ovako nemoćan protiv nekog košarkaša. Izgledao je kao zbunjeni bucmasti klinac na košarkaškom kampu kada organizator kampa popizdi pa krene da kuca preko dece jer hoće ranije da ode na rakiju. 1 2
bodo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Kozmička pravda za Mavse. Da bar hoće sve izgubiti do kraja. Na stranu to što Luka i dalje , sad u dresu LAL konstantno prigovara sudijama i to se po svemu sudeći neće promeniti bez obzira čiji dres nosio. Ali pustiti takvog igrača praktički za ništa je blasfemija. Ma uopšte pomisao na to da ga pustiš je strašno. Kakvu igračinu su oni oterali. Edited 6 hours ago by bodo 1
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Vidim Wemby 9 blokada da je imao jos jednu imao bi tripl dabl. 1
Урош19 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 50 minutes ago, bodo said: Kozmička pravda za Mavse. Da bar hoće sve izgubiti do kraja. Na stranu to što Luka i dalje , sad u dresu LAL konstantno prigovara sudijama i to se po svemu sudeći neće promeniti bez obzira čiji dres nosio. Ali pustiti takvog igrača praktički za ništa je blasfemija. Ma uopšte pomisao na to da ga pustiš je strašno. Kakvu igračinu su oni oterali. Kako neće prigovarati kad je profi karijeru započeo u Realu igrajući sa Rudijem i Ljuljom. A ima i taj gen sa naših prostora za pljuvanje sudija šta god da se desi. Edited 5 hours ago by Урош19 1
Bobby Shurda Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Najjači momenat NY Boston... Džejlen Braun koji se zabada glavom u Anunobija i ostaje mu kompletna kosa, da ne kažem onaj crni imalin na Anunobijevom dresu. 4
Recommended Posts