Problem sa licnim greskama Posted January 26 Posted January 26 Meni bi Barna izgledao interesantnije u nekom slozenom sistemu gde ne glumi LeBrona i nekog Point Forwarda jer to ni na ovom nivou ne moze da iznesi sto statistika i potvrdjuje. Da je skolovan igrac, u to nema sumnje. Ovako mi deluje da na nekom volume-u koji je jednostavno nivo iznad njegovog kvaliteta, covek uzima preko 13 suta po utakmici i prangija trojke kao lud a pogadja ih na jedva 31% na sezonskom proseku. 1
Tex_Willer Posted January 26 Posted January 26 Barna će gotovo sig u Zvezdu, ima fin i sajz dečko, meni deluje kao neko ko moze biti iznad Dobrica u rotaciji. 1
Guru Posted January 26 Posted January 26 1 hour ago, Problem sa licnim greskama said: Ovako mi deluje da na nekom volume-u koji je jednostavno nivo iznad njegovog kvaliteta, covek uzima preko 13 suta po utakmici i prangija trojke kao lud a pogadja ih na jedva 31% na sezonskom proseku. Posle ove utakmice je na 28.4% za tri iz 5.8 pokušaja i 3.9 izgubljenih lopti po meču naspram 3.4 asistencije, stvarno ne znam šta takav igrač može da ponudi u nekoj manjoj roli. Jedino ako je elitni atleta i defanzivac, što ne bih rekao da je slučaj... 2 1
mister-no Posted January 26 Posted January 26 Ma Barna u Zvezdi je neki Ćokijev projekat, sad kad on nije tu, nadam se da od toga nema ništa.. Koliko god ga Čović gurali.
Tex_Willer Posted January 26 Posted January 26 56 minutes ago, Guru said: Posle ove utakmice je na 28.4% za tri iz 5.8 pokušaja i 3.9 izgubljenih lopti po meču naspram 3.4 asistencije, stvarno ne znam šta takav igrač može da ponudi u nekoj manjoj roli. Jedino ako je elitni atleta i defanzivac, što ne bih rekao da je slučaj... Kakav je Pavle Nikolic defanzivno, deluje kao neko ko moze braniti vise pozicija i to vrlo efektivno.
crni96 Posted January 26 Posted January 26 Aba liga ima 18 kola? Klubovi imaju odigranih 14 ili 15 utakmica. Na flashu stoji u rasporedu još 2 kola?
Borca Posted Monday at 10:08 PM Posted Monday at 10:08 PM (edited) 10 minutes ago, crni96 said: Aba liga ima 18 kola? Klubovi imaju odigranih 14 ili 15 utakmica. Na flashu stoji u rasporedu još 2 kola? Imas 18 klubova tj po 9 u svakoj grupi sto mu dodje 16 kola u ovim inicijalnim grupama. Posle se pravi - plej-of grupa sa 8 klubova (iz svake pocetne grupe po 4 sa najboljim skorom) i tu se igra dodatnih 8 kola (igras po 2 utakmice protiv 4 kluba koja su inicijajalno bili u drugoj grupi pre spajanja) - plej-aut grupa sa 10 klubova (iz svake pocetne grupe po 5 sa losijim skorom) i tu se igra dodatnih 10 kola (igras po 2 utakmice protiv 5 klubova koja su inicijajalno bili u drugoj grupi pre spajanja) Tako da ce klubovi koji zavrse u plej-of grupi odigrati ukupno 24 utakmice pre doigravanja, a klubovi koji zavrse u plej-aut grupi ce odigrati ukupno 26 utakmica pre doigravanja (prva 2 iz te grupe ucestvuju u plej-inu) ili baraza za ostanak u ligi sa klubom iz ABA2 lige (valjda to i dalje postoji). Edited Monday at 10:09 PM by Borca 1
Dzo23 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Moram da pohvalim ove Megine tornjeve prospekte, Sibija i pogotovo ovog Italijana. Vrlo moćno izgledaju. Meni se Djulovic najvise svidja od svih. Mislim da je trenutno najblizi od svih da zaigra košarku na najvisem nivou. Marković mi je tjaa...mislim da je zarobljen izmedju pozicija i da nema tu velike sreće, iako zna košarke, odlično se kreće, potentan je. Ovaj seljački potez na kraju utakmice mu nije trebao. Drezgić mi se ič ne svidja. Prehajpovan je do bola. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Mega je bas losa ove sezone. Djulović se i meni svidja, malo je drven. Podseca me na Kalinića iz mladosti.
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Koliko je Cedevita bezvezna ekipa. Mitrović pravi čuda sa njima.
Recommended Posts