Jump to content

Recommended Posts

Posted

Meni bi Barna izgledao interesantnije u nekom slozenom sistemu gde ne glumi LeBrona i nekog Point Forwarda jer to ni na ovom nivou ne moze da iznesi sto statistika i potvrdjuje. Da je skolovan igrac, u to nema sumnje. 

Ovako mi deluje da na nekom volume-u koji je jednostavno nivo iznad njegovog kvaliteta, covek uzima preko 13 suta po utakmici i prangija trojke kao lud a pogadja ih na jedva 31% na sezonskom proseku.

Posted
1 hour ago, Problem sa licnim greskama said:

Ovako mi deluje da na nekom volume-u koji je jednostavno nivo iznad njegovog kvaliteta, covek uzima preko 13 suta po utakmici i prangija trojke kao lud a pogadja ih na jedva 31% na sezonskom proseku.

Posle ove utakmice je na 28.4% za tri iz 5.8 pokušaja i 3.9 izgubljenih lopti po meču naspram 3.4 asistencije, stvarno ne znam šta takav igrač može da ponudi u nekoj manjoj roli. Jedino ako je elitni atleta i defanzivac, što ne bih rekao da je slučaj...

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
56 minutes ago, Guru said:

Posle ove utakmice je na 28.4% za tri iz 5.8 pokušaja i 3.9 izgubljenih lopti po meču naspram 3.4 asistencije, stvarno ne znam šta takav igrač može da ponudi u nekoj manjoj roli. Jedino ako je elitni atleta i defanzivac, što ne bih rekao da je slučaj...

Kakav je Pavle Nikolic defanzivno, deluje kao neko ko moze braniti vise pozicija i to vrlo efektivno.

Posted (edited)
10 minutes ago, crni96 said:

Aba liga ima 18 kola? Klubovi imaju odigranih 14 ili 15 utakmica. Na flashu stoji u rasporedu još 2 kola?

Imas 18 klubova tj po 9 u svakoj grupi sto mu dodje 16 kola u ovim inicijalnim grupama.

Posle se pravi

- plej-of grupa sa 8 klubova (iz svake pocetne grupe po 4 sa najboljim skorom) i tu se igra dodatnih 8 kola (igras po 2 utakmice protiv 4 kluba koja su inicijajalno bili u drugoj grupi pre spajanja)

- plej-aut grupa sa 10 klubova (iz svake pocetne grupe po 5 sa losijim skorom) i tu se igra dodatnih 10 kola (igras po 2 utakmice protiv 5 klubova koja su inicijajalno bili u drugoj grupi pre spajanja)

Tako da ce klubovi koji zavrse u plej-of grupi odigrati ukupno 24 utakmice pre doigravanja, a klubovi koji zavrse u plej-aut grupi ce odigrati ukupno 26 utakmica pre doigravanja (prva 2 iz te grupe ucestvuju u plej-inu) ili baraza za ostanak u ligi sa klubom iz ABA2 lige (valjda to i dalje postoji).

Edited by Borca
  • Like 1