wrach Posted Thursday at 12:39 PM Posted Thursday at 12:39 PM (edited) @goldberg navedi par kosarkaskih liga koje negde vode i gde pobednik dobija nesto? Edited Thursday at 12:40 PM by wrach
fradler Posted Saturday at 05:02 PM Posted Saturday at 05:02 PM Brutalna forma izvesnog Creeka iz Kluza. Redovno pakuje po 25+ poena, uz bolesne procente za 3.
Petkovic Miroslav97 Posted Sunday at 05:30 PM Posted Sunday at 05:30 PM Bosna trenutno gazi Megu. Dobar su tim, iako ih dosta potcenjuju.
Nemam_ti_kad Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Moraju se ukinuti ove grupe i smanjiti broj timova....nema smisla ovako iz mnogo razloga. 2
Petkovic Miroslav97 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 2 hours ago, Nemam_ti_kad said: Moraju se ukinuti ove grupe i smanjiti broj timova....nema smisla ovako iz mnogo razloga. I hoće, priznali su grešku. Od sledeće sezone se vraćaju na staro.
hk1 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 3 hours ago, Petkovic Miroslav97 said: I hoće, priznali su grešku. Od sledeće sezone se vraćaju na staro. odakle ta informacija? 1
Petkovic Miroslav97 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) 2 minutes ago, hk1 said: odakle ta informacija? 2 minutes ago, hk1 said: odakle ta informacija? razgovoru za "Vijesti", Bokan se posebno osvrnuo na odluku da se ABA liga ove sezone igra u dve grupe, ne krijući da smatra da je takav potez bio pogrešan. Kao neko ko je direktno uključen u rukovođenje regionalnim takmičenjem, otvoreno je priznao da je napravljena greška. "Biću jasan. Dosta sam uključen u rukovođenje ABA ligom, od juna sam novi predsednik. Crvena zvezda i Partizan su molili, zbog igranja Evrolige, da ove sezone pravimo dve grupe, da smanjimo broj utakmica. Želeo sam da budem partner klubovima, koji znače regionalnoj ligi i da to napravimo. Konkretno, mogu da kažem da je to bio promašaj, to nije dobro. Neki regionalni centri ove sezone neće videti Budućnost, Zvezdu, Partizan, Cedevita Olimpiju ili Dubai i to nije dobro", kaže Bokan. U narednom periodu ću se zalagati za vraćanje starog sistema i smanjenja broja klubova u ABA ligi. Mislim da ovaj sistem nije dobar i da se moramo vraćati sistemu igranja svako sa svakim". Edited 16 hours ago by Petkovic Miroslav97
steva cenejac Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago Nije loše ovo sa grupama, kako če da pršti u nastavku u grupama prvih osam i za obstanak.
Recommended Posts