Hertzog Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sta je sa skidanjem guma kod papaja, postali gori od nas. 1
JPM Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago 2 minutes ago, Hertzog said: Sta je sa skidanjem guma kod papaja, postali gori od nas. Cak poceli i da odgovaraju na radio "we are checking..."
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Smara staza. Kimi pustio gas, da ne isprazni bateriju. Edited 7 hours ago by Elevator Operater
Xpert Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sad ce biti kljucno, u kakvom ce stanju biti gume vodece trojke pred poslednjih desetak krugova. Maxove ce biti najstarije, ali deluje da ima bolji tempo od Russella. Norris prati Maxov tempo. Naravno, sve pod uslovom da ne bude nekog SC-a.
alberto.ascari Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 3 minutes ago, Hertzog said: Sta je sa skidanjem guma kod papaja, postali gori od nas. Za svaki slučaj, ako bi Oscar našao tempo.
Elevator Operater Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Kimi pretekao Leca, ali je Luis na soft i zamenili su se. Bice napeto u zadnjia 2 kruga za P5. Kimiju ostaje da se uzda u svoju odbranu i tezinu preticanja na stazi Edited 6 hours ago by Elevator Operater
Downforce Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ova F1 je prokleta. Ko god pokusa da vozi BRZO odmah mora da prestane to da radi iz nekog razloga. NajBRZI cirkus na svetu. Sio mi ga djura...
Elevator Operater Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sveti Georgije ove sezone iznosi sve argumente za visegodisnji. Daleko najbolja sezona u karijeri, ne znam da li je napravio vise od 1 greske u sezoni.
JPM Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago 1 minute ago, Elevator Operater said: Sveti Georgije ove sezone iznosi sve argumente za visegodisnji. Daleko najbolja sezona u karijeri, ne znam da li je napravio vise od 1 greske u sezoni. I dalje bez ugovora za 2026.
Elevator Operater Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, JPM said: I dalje bez ugovora za 2026. Pa to. Ne znam da li Toto i dalje vlazno sanja da ce Max da odjebe RBR uskoro... Ako se tome nada, em gubi vreme, em rizikuje da Djordje postane nezadovoljan (sto bi bilo normalno, nijedan vozac ne zeli da zna da je druga opcija, pa makar ga merili sa Maksom). 1
aleksandar2806 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sta rade ovi u Ferariju sa ovim bolidom,lift and cost cele trke za Lekrera,a Hamilton kad je pokusao 15 krugova da vozi maksimalno kocnice se zapalile,kakvo djubre od bolida
Nicklord Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Rasel nema nikakav leverage u tim pregovorima. On nema gde da ide sledeće godine osim u Mercedes ako želi titule i pobede a Toto je očigledno spreman da ga pusti. Tako da je Toto taj što diktira uslove, dogovoriće se na kraju ali biće to manja cifra nego što bi Rasel dobio neke druge godine. Tako nekako ja vidim te pregovore negde. Ovo inače što su Hamiltonu dozvolili je baš strašno. Dobio je minimalnu kaznu samo zato što slučajno jer nije napravio veći haos na stazi vozeći sporije za 30s od svih.
Radoye Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Navodno Raselov menadzment zateze oko ugovora, traze vece pare nego sto je Mercedes voljan da da. Mercedes ne ceka nikoga, jos danas bi potpisali Rasela ali ne misle da ovaj zasluzuje koliko trazi (u rangu onog sto je Hamilton imao kao lider tima, ali Hamilton je imao i poneku sampionsku titulicu...)
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 29 minutes ago, Nicklord said: Rasel nema nikakav leverage u tim pregovorima. On nema gde da ide sledeće godine osim u Mercedes ako želi titule i pobede a Toto je očigledno spreman da ga pusti. Tako da je Toto taj što diktira uslove, dogovoriće se na kraju ali biće to manja cifra nego što bi Rasel dobio neke druge godine. Tako nekako ja vidim te pregovore negde. Ovo inače što su Hamiltonu dozvolili je baš strašno. Dobio je minimalnu kaznu samo zato što slučajno jer nije napravio veći haos na stazi vozeći sporije za 30s od svih. To je delimicno tacno. Ugovori su jedno veliko nista u F1 kada se tim tako odluci i lako se radi buyout (npr Ricc i McL). Ako ne dodje do dogovora izmedju Rasela i Mecke koji odgovara obema stranama, najmanje 6 od 10 (7 od 11 ?) timova ce rado pedalirati svoje vozace pod ugovorom ne bi li doveli Rasela koji je u zivotnoj formi. P.s. Ja sam cuo da je zapelo oko duzine ugovora, a ne visine.
Radoye Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovo izmedju Landa i Pjastrija, pogotovo sad kad je osvojena konstruktorska titula bi moglo da donese vozacku titulu Maksu. Iako je ovo bio bezazleni trkacki incident pre svega, bude li Pjastri sad poceo da isteruje neku svoju pravdu lako bi se mogla ponoviti 1986. kad je Vilijams bio ubedljivo najbolji a titulu odbranio Prost u Meklarenu jer su se Vilijamsovi vozaci previse usredsredili da jedan drugome dohakaju... 1
Hertzog Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago Mislim da su nikakve sanse da se tako nesto desi. Prvo, predbost oskara je preko 60 poena, znaci bar dve trke mora da se desi kolaps i da u ostale 4 max bude bolji da nadoknadi razliku. Za Norisom je manja razlika (ako racunamo da ce McL njega da favorizuje), ali opet i tu je 40 bodva razlike. Ne znam mislim da Max bez obzira na sve, nema toliko sanse ra se ozbiljnije umesa u borbu, prosto jer i ako krene da se guzva, Oskaru ce da zavrnu šiju kako bi izbegli bilo kakva iznenadjenja. Nekako ovi decaci sto igraju padel mi nisu mufonje kao Pike i Mensel, pa da mogu uci u fajt i sjebati i vozacku titulu 🙂
Recommended Posts