delgado Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago On 11/12/2025 at 6:06 PM, Dzabe smo krecili said: Verujem da drugi protivnici nisu imali vremena da napisu, te sam morao da prekinem ovaj "jednogodisnji post" 😁 Brat Kornet je neaktivan mislim vec trece kolo, tako da je najbolje da mu se "zakljuca" ekipa. Ostaje zdravo 😜 Poslao sam mu PM jos prosle nedelje kad je krenuo nas mecap i zamolio ga da ubacuje igrace, medjutim iscooliran sam. Prekjuce se javio propolis sa predlogom da njegov junior preuzme neaktivan tim, slicno kao sto su to u A ligi resili tako sto su ubacili ggg i realnog da vode Borin tim. Posto je vec 4. kolo na isteku, zanima me misljenje ostalih
mr clutch Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sto se mene moze propolis jr da preuzme tim i ja sam saglasan sabtim. Ipak je zanimljivije kad se igra protiv nekog ko vrsi izmene, iako je mozda pravicnije da bude svima isto i ostane kako jeste po defaultu. Btw, nek gm malo popusti gilju sa gasa u ovom kolu i ostavi me sa kojom kolonom vise od pocasnih 1-2 kolone.
Igor_ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Obrni okreni nece biti regularno.. Trebalo je odma da se sredi. Ako vec preuzima neko ekipu nek se ustupi nekome ko je izvisio iz C lige a bio aktivan.
Recommended Posts