delgado Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago On 11/12/2025 at 6:06 PM, Dzabe smo krecili said: Verujem da drugi protivnici nisu imali vremena da napisu, te sam morao da prekinem ovaj "jednogodisnji post" 😁 Brat Kornet je neaktivan mislim vec trece kolo, tako da je najbolje da mu se "zakljuca" ekipa. Ostaje zdravo 😜 Poslao sam mu PM jos prosle nedelje kad je krenuo nas mecap i zamolio ga da ubacuje igrace, medjutim iscooliran sam. Prekjuce se javio propolis sa predlogom da njegov junior preuzme neaktivan tim, slicno kao sto su to u A ligi resili tako sto su ubacili ggg i realnog da vode Borin tim. Posto je vec 4. kolo na isteku, zanima me misljenje ostalih
mr clutch Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Sto se mene moze propolis jr da preuzme tim i ja sam saglasan sabtim. Ipak je zanimljivije kad se igra protiv nekog ko vrsi izmene, iako je mozda pravicnije da bude svima isto i ostane kako jeste po defaultu. Btw, nek gm malo popusti gilju sa gasa u ovom kolu i ostavi me sa kojom kolonom vise od pocasnih 1-2 kolone.
Recommended Posts