Jump to content

Demos Kratos  

12 members have voted

1. 1. Da li da se prelazi na Yahoo fantazi?

2. 2. Da li da se skrati broj timova u ligi?

3. 3. Kog dana da bude draft?

• Subota 21:00
      0
      0

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Bobby Shurda said:

Jeziva mi je ekipa trenutno, moraću da upalim Dragan Bajić mod 

Podvikni i mojima ako ti nije teško. 

• Ruke su vam krvave! 1
Posted

Zašto imam osećaj da će sad Ajzea Džekson da bude baš dobar izbor sa FA? Ušao u problem sa faulovima na prvom meču i zbog toga manjak minuta za njega i odmah radi nogobulj, lol

Inače, dobro kupljenje i Kornetlije.

Zaključati Borinu ekipu.

Posted
7 hours ago, Dracarys said:

Zašto imam osećaj da će sad Ajzea Džekson da bude baš dobar izbor sa FA? Ušao u problem sa faulovima na prvom meču i zbog toga manjak minuta za njega i odmah radi nogobulj, lol

Inače, dobro kupljenje i Kornetlije.

Zaključati Borinu ekipu.

Ima restrikciju minuta posle kidanja tetive i valjda se ugojio 40 kg, pa ke skinuo 15-20. 

Posted

Evo jedan predlog ako se ostali slažu, da ubacite umesto Bore ako def ne igra @gggggggg i/li @realno *w ako žele ili im je interesantno da vode taj njegov tim. Malo je bezveze ljudi su ostali bez c lige i ne igraju, a igraju fantazi vrv od osnivanja još na starom forumu. Da ponovim, ako se ostali slažu meni lično zanimljivije nego da se ima jedan bot tim. 

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
1 hour ago, Bobby Shurda said:

Evo jedan predlog ako se ostali slažu, da ubacite umesto Bore ako def ne igra @gggggggg i/li @realno *w ako žele ili im je interesantno da vode taj njegov tim. Malo je bezveze ljudi su ostali bez c lige i ne igraju, a igraju fantazi vrv od osnivanja još na starom forumu. Da ponovim, ako se ostali slažu meni lično zanimljivije nego da se ima jedan bot tim. 

Odlicna ideja.

Posted
1 hour ago, Bobby Shurda said:

MoRže