kironepraktičar Posted yesterday at 05:13 AM Posted yesterday at 05:13 AM @le piaf, jel se lik trenutno takmiči u 1/4finalu ili ne? ako se ne takmiči, komesar treba da mu vrati igrača i otera ga u 3x lepe iz lige ako se takmiči, onda je idiot koji sebe uništava
le piaf Posted yesterday at 09:06 AM Posted yesterday at 09:06 AM 3 hours ago, kironepraktičar said: @le piaf, jel se lik trenutno takmiči u 1/4finalu ili ne? ako se ne takmiči, komesar treba da mu vrati igrača i otera ga u 3x lepe iz lige ako se takmiči, onda je idiot koji sebe uništava Takmiči se. Ali eto, očigledno se B liga igra do 1/2, kasnije je nebitno.
Dzabe smo krecili Posted yesterday at 09:28 AM Posted yesterday at 09:28 AM (edited) 8 hours ago, kironepraktičar said: @le piaf, jel se lik trenutno takmiči u 1/4finalu ili ne? ako se ne takmiči, komesar treba da mu vrati igrača i otera ga u 3x lepe iz lige ako se takmiči, onda je idiot koji sebe uništava Wini-e, duvaj ga 😘... pogledaj tabelu, situaciju u 1/4 , pa onda komentarisi. Kako si moj dugogodisnji saborac na 4umu , pa onda u B, ovaj put cu ti oprostiti ove kvalifikacije. Edited 23 hours ago by Dzabe smo krecili
Contador54 Posted yesterday at 09:45 AM Posted yesterday at 09:45 AM Kapiram taktiku da se sve karte bace na sam plasman u polufinale jer je cilj biti u top 4 i uci u A ligu. Cenim da bi u slučaju A lige bilo prihvatljivo da se tako baci neki 5i,6i igrač ekipe, superstar nikako. 3
kironepraktičar Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 9 hours ago, Dzabe smo krecili said: Wini-e, duvaj ga 😘... pogledaj tabelu, situaciju u 1/4 , pa onda komentarisi. Kako si moj dugogodisnji saborac na 4umu , pa onda u B, ovaj put cu ti oprostiti ove kvalifikacije. ma nebitno je sta ja mislim, poenta je da ako si vec u plejofu, baci ga ako mislis da ce ti to doneti bericet, sve 5
Squabbit Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Sa’ će da me usere sutra koño za ono sto sam mu rekao za atove. ajde izdrzite sve vam jebem svi ahile iscepali 😉 1
kironepraktičar Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) sve je poznato osim layup for the midget vs kaos: borba u DD i pts, obojica po jednu izmenu, po 6x igrača. nail-biter. @Contador54, nadam se da je okej da čestitam sada; mislim da je bedna šansa da rođak agenta kupera, šerif kuper, nolan iz francuske basketaške loze traore, majkov rođak po imenu klarkson i unuk pet rajlija vil - preokrenu značajnu razliku u tricama, asistencijama DD i usput neko uzme TD i naravno dobijemo poene. juče je kao bilo 5-7 and thats all she wrote. nakon infoa o niotkuda povredi mathurina koja ga autira makar za ovu nedelju, usledio je još jači info da su cunninghamu pluća u freakin kolapsu, tako da je tu bio i kraj bilo kakve kompetitivnosti. čestitke, polufinale je uvek uspeh u mojoj fantazi knjizi. -- prvih metar dana je krenulo naravno sa top 4-5 pikova aut, plus je bredli bil prvi nedelje završio sezonu ali sam se održavao plejof-konkurentnim dobrim kratkoročnim FA rešenjima, gde je u prvom delu briljirao cam spencer a nešto kasnije i dragoceni ačiva. generalno sam se odlično snalazio na FA, odabrao na trejd dedlajnu will rileyja iz čarobnjaka i onog konana a janika niderhauzera, jer sam na centru najtanji, pa je i on preminuo jer je bio previše dobar. i tu sam se duplo snašao sa ajzejom džeksonom a u plejofu sam izdominirao sa FA izborom ove dve nedelje sve do poslednjih par dana. taj aspekt sezone mi je jedini bio vrhunski. što se tiče važnijih pikova - cade cunningham je porobio očekivano, nije ni puno izostajao iz škole sve do ovog kolapsa - zion prebacio sva očekivanja u broju odigranih tekmi, pičio b2b tose nisam nado - džaja morant je najveći fejl - kada je igrao, bio je očajan a igrao je skoro pa nikada - srcenštajn mi je takođe zajeb, jer igra 20-25mins tops a ne igra b2b i stalno je povređen. juče nije bila prva tekma u sezoni gde omaši TD jerima 9pts i 1/4 sa slobodnjaka. hard pass dok god je u thunderima ili padne niže na draftu, što se neće desiti. -jabari smith jr tačno ono što sam tražio u datoj rundi - edit: mathurina sam zaboravio - tri sezone ga draftujem, ove konačno igrao vrlo dobro, u clippersima pržio baš kakao sam zamišljao na svakom draftu al pogibe i on kad je najvažnije -ayo dosunmu odličan kao 11 pik, u 1/8 finala sam morao da ga bacim jer su wook i mile nakrcali volumen pa se ant povredio i evo ga sada šije borderline TDs - najbolji niski pik je kon knueppel iz runde numero 8, šurio je cele sezone ali i baš pred plejof značajno usporio. not grejt not teribl otpratiću naravno rasplet za titulu pa đuskamo od oktobra opet. Edited 5 hours ago by kironepraktičar
Gaga Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Još ima šanse Buker da odmori večeras,da zaleci zglob Edited 1 hour ago by Gaga
Recommended Posts