Jump to content

Demos Kratos  

14 members have voted

1. 1. Da li da se prelazi na Yahoo fantazi?

2. 2. Da li da se skrati broj timova u ligi?

3. 3. Kog dana da bude draft?

• Subota 21:00
      0
      0

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, kironepraktičar said:

@le piaf, jel se lik trenutno takmiči u 1/4finalu ili ne? ako se ne takmiči, komesar treba da mu vrati igrača i otera ga u 3x lepe iz lige

ako se takmiči, onda je idiot koji sebe uništava

Takmiči se. Ali eto, očigledno se B liga igra do 1/2, kasnije je nebitno. 

Posted (edited)
8 hours ago, kironepraktičar said:

@le piaf, jel se lik trenutno takmiči u 1/4finalu ili ne? ako se ne takmiči, komesar treba da mu vrati igrača i otera ga u 3x lepe iz lige

ako se takmiči, onda je idiot koji sebe uništava

Wini-e,  duvaj ga 😘... pogledaj tabelu,  situaciju u 1/4 , pa onda komentarisi.

Kako si moj dugogodisnji saborac na 4umu , pa onda u B, ovaj put cu ti oprostiti ove kvalifikacije.

Edited by Dzabe smo krecili
Posted

Kapiram taktiku da se sve karte bace na sam plasman u polufinale jer je cilj biti u top 4 i uci u A ligu. Cenim da bi u slučaju A lige bilo prihvatljivo da se tako baci neki 5i,6i igrač ekipe, superstar nikako. 

• Like 3
Posted
9 hours ago, Dzabe smo krecili said:

Wini-e,  duvaj ga 😘... pogledaj tabelu,  situaciju u 1/4 , pa onda komentarisi.

Kako si moj dugogodisnji saborac na 4umu , pa onda u B, ovaj put cu ti oprostiti ove kvalifikacije.

ma nebitno je sta ja mislim, poenta je da ako si vec u plejofu, baci ga ako mislis da ce ti to doneti bericet, sve 5

Posted (edited)

sve je poznato osim layup for the midget vs kaos: borba u DD i pts, obojica po jednu izmenu, po 6x igrača. nail-biter.

@Contador54, nadam se da je okej da čestitam sada;

mislim da je bedna šansa da rođak agenta kupera, šerif kuper, nolan iz francuske basketaške loze traore, majkov rođak po imenu klarkson i unuk pet rajlija vil - preokrenu značajnu razliku u tricama, asistencijama DD i usput neko uzme TD i naravno dobijemo poene.

juče je kao bilo 5-7 and thats all she wrote.

nakon infoa o niotkuda povredi mathurina koja ga autira makar za ovu nedelju, usledio je još jači info da su cunninghamu pluća u freakin kolapsu, tako da je tu bio i kraj bilo kakve kompetitivnosti.

čestitke, polufinale je uvek uspeh u mojoj fantazi knjizi.

--

prvih metar dana je krenulo naravno sa top 4-5 pikova aut, plus je bredli bil prvi nedelje završio sezonu ali sam se održavao plejof-konkurentnim dobrim kratkoročnim FA rešenjima, gde je u prvom delu briljirao cam spencer a nešto kasnije i dragoceni ačiva.

generalno sam se odlično snalazio na FA, odabrao na trejd dedlajnu will rileyja iz čarobnjaka i onog konana a janika niderhauzera, jer sam na centru najtanji, pa je i on preminuo jer je bio previše dobar. i tu sam se duplo snašao sa ajzejom džeksonom a u plejofu sam izdominirao sa FA izborom ove dve nedelje sve do poslednjih par dana. 

taj aspekt sezone mi je jedini bio vrhunski.

što se tiče važnijih pikova

- cade cunningham je porobio očekivano, nije ni puno izostajao iz škole sve do ovog kolapsa

- zion prebacio sva očekivanja u broju odigranih tekmi, pičio b2b tose nisam nado

- džaja morant je najveći fejl - kada je igrao, bio je očajan a igrao je skoro pa nikada

- srcenštajn mi je takođe zajeb, jer igra 20-25mins tops a ne igra b2b i stalno je povređen. juče nije bila prva tekma u sezoni gde omaši TD jerima 9pts i 1/4 sa slobodnjaka. hard pass dok god je u thunderima ili padne niže na draftu, što se neće desiti.

-jabari smith jr tačno ono što sam tražio u datoj rundi

- edit: mathurina sam zaboravio - tri sezone ga draftujem, ove konačno igrao vrlo dobro, u clippersima pržio baš kakao sam zamišljao na svakom draftu al pogibe i on kad je najvažnije

-ayo dosunmu odličan kao 11 pik, u 1/8 finala sam morao da ga bacim jer su wook i mile nakrcali volumen pa se ant povredio i evo ga sada šije borderline TDs

- najbolji niski pik je kon knueppel iz runde numero 8, šurio je cele sezone ali i baš pred plejof značajno usporio.

not grejt not teribl

otpratiću naravno rasplet za titulu pa đuskamo od oktobra opet.

Edited by kironepraktičar