kironepraktičar Posted yesterday at 05:13 AM Posted yesterday at 05:13 AM @le piaf, jel se lik trenutno takmiči u 1/4finalu ili ne? ako se ne takmiči, komesar treba da mu vrati igrača i otera ga u 3x lepe iz lige ako se takmiči, onda je idiot koji sebe uništava
le piaf Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 3 hours ago, kironepraktičar said: @le piaf, jel se lik trenutno takmiči u 1/4finalu ili ne? ako se ne takmiči, komesar treba da mu vrati igrača i otera ga u 3x lepe iz lige ako se takmiči, onda je idiot koji sebe uništava Takmiči se. Ali eto, očigledno se B liga igra do 1/2, kasnije je nebitno.
Dzabe smo krecili Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) 8 hours ago, kironepraktičar said: @le piaf, jel se lik trenutno takmiči u 1/4finalu ili ne? ako se ne takmiči, komesar treba da mu vrati igrača i otera ga u 3x lepe iz lige ako se takmiči, onda je idiot koji sebe uništava Wini-e, duvaj ga 😘... pogledaj tabelu, situaciju u 1/4 , pa onda komentarisi. Kako si moj dugogodisnji saborac na 4umu , pa onda u B, ovaj put cu ti oprostiti ove kvalifikacije. Edited 15 hours ago by Dzabe smo krecili
Contador54 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Kapiram taktiku da se sve karte bace na sam plasman u polufinale jer je cilj biti u top 4 i uci u A ligu. Cenim da bi u slučaju A lige bilo prihvatljivo da se tako baci neki 5i,6i igrač ekipe, superstar nikako. 3
kironepraktičar Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 9 hours ago, Dzabe smo krecili said: Wini-e, duvaj ga 😘... pogledaj tabelu, situaciju u 1/4 , pa onda komentarisi. Kako si moj dugogodisnji saborac na 4umu , pa onda u B, ovaj put cu ti oprostiti ove kvalifikacije. ma nebitno je sta ja mislim, poenta je da ako si vec u plejofu, baci ga ako mislis da ce ti to doneti bericet, sve 5
Squabbit Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sa’ će da me usere sutra koño za ono sto sam mu rekao za atove. ajde izdrzite sve vam jebem svi ahile iscepali 😉
Recommended Posts