kironepraktičar Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago @le piaf, jel se lik trenutno takmiči u 1/4finalu ili ne? ako se ne takmiči, komesar treba da mu vrati igrača i otera ga u 3x lepe iz lige ako se takmiči, onda je idiot koji sebe uništava
le piaf Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 hours ago, kironepraktičar said: @le piaf, jel se lik trenutno takmiči u 1/4finalu ili ne? ako se ne takmiči, komesar treba da mu vrati igrača i otera ga u 3x lepe iz lige ako se takmiči, onda je idiot koji sebe uništava Takmiči se. Ali eto, očigledno se B liga igra do 1/2, kasnije je nebitno.
Dzabe smo krecili Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 8 hours ago, kironepraktičar said: @le piaf, jel se lik trenutno takmiči u 1/4finalu ili ne? ako se ne takmiči, komesar treba da mu vrati igrača i otera ga u 3x lepe iz lige ako se takmiči, onda je idiot koji sebe uništava Wini-e, duvaj ga 😘... pogledaj tabelu, situaciju u 1/4 , pa onda komentarisi. Kako si moj dugogodisnji saborac na 4umu , pa onda u B, ovaj put cu ti oprostiti ove kvalifikacije. Edited 6 hours ago by Dzabe smo krecili
Contador54 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kapiram taktiku da se sve karte bace na sam plasman u polufinale jer je cilj biti u top 4 i uci u A ligu. Cenim da bi u slučaju A lige bilo prihvatljivo da se tako baci neki 5i,6i igrač ekipe, superstar nikako. 2
kironepraktičar Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 hours ago, Dzabe smo krecili said: Wini-e, duvaj ga 😘... pogledaj tabelu, situaciju u 1/4 , pa onda komentarisi. Kako si moj dugogodisnji saborac na 4umu , pa onda u B, ovaj put cu ti oprostiti ove kvalifikacije. ma nebitno je sta ja mislim, poenta je da ako si vec u plejofu, baci ga ako mislis da ce ti to doneti bericet, sve 5
Recommended Posts