Malkolm Brogdon Posted Monday at 10:33 AM Posted Monday at 10:33 AM Ista prica kao i cele sezone, vodimo prakticno od ponedeljka do subote da bi se u nedelju okrenula situacija iako nismo nuzno imali losiji raspored. S obzirom da je protivnik imao gomilu problema sa povredama nismo ni zasluzili da prodjemo. Cestitke @Miskooo 1
Miskooo Posted Monday at 10:41 AM Posted Monday at 10:41 AM Ja sam ocekivao lagani poraz, narocito kad sam video raspored. Ovo mi je bas senzacija da sam prosao u 1/4 finale.
kironepraktičar Posted Monday at 11:00 AM Posted Monday at 11:00 AM 36 minutes ago, Contador54 said: Meni je u secanju da smo odigrali samo jedan mec i sigurno je zavrsen nasim porazom. Sad sam malo bacio pogled na history lige i malo me uhvatio strah kad sam video koliko smo puta ispadali u 1/4 kad smo imali bye u prvoj rundi 😞 tada kada sam prošao, završeno je nerešeno ali sam prošao na bolju poziciju u regulareu. bilo, ne ponovilo se : i mislio sam da smo igrali još jednom. uglavnom, sve fantazi-najgore ove nedelje želim
Gaga Posted Monday at 11:03 AM Posted Monday at 11:03 AM Prodjosmo dalje dobar učinak u povratnickoj sezoni
Dzabe smo krecili Posted Monday at 11:29 AM Posted Monday at 11:29 AM 46 minutes ago, Miskooo said: Ja sam ocekivao lagani poraz, narocito kad sam video raspored. Ovo mi je bas senzacija da sam prosao u 1/4 finale. Na znanje i umece sigurno nisi prosao... sudije, raspored, sreca 1
Chaos Is Me Posted Monday at 01:50 PM Posted Monday at 01:50 PM Ja bih se iskurčio pred četvrtfinale ali em imam respektabilnog protivnika koji se ne sme potceniti, em je Kawhi našao da se sjebe baš u ovoj nedelji kad sam odmarao a bio mi je x faktor cele sezone.
kironepraktičar Posted Monday at 02:30 PM Posted Monday at 02:30 PM ^umeren & razuman jinx od strane kaosa, kao preview za duel - gde objašnjava koliko je obogaljen protiv ozbiljnog protivnika.
propolis Posted Monday at 03:29 PM Posted Monday at 03:29 PM 4 hours ago, Malkolm Brogdon said: Ista prica kao i cele sezone, vodimo prakticno od ponedeljka do subote da bi se u nedelju okrenula situacija iako nismo nuzno imali losiji raspored. S obzirom da je protivnik imao gomilu problema sa povredama nismo ni zasluzili da prodjemo. Cestitke @Miskooo Ispratio sam duel zbog pobednika protiv koga ću da igram i bilo je zanimljivo. Fg% su odlučili iako nije delovalo posle loše partije Shaija. To je možda i jedino iznenađenje u ovom krugu.
Squabbit Posted yesterday at 04:54 AM Posted yesterday at 04:54 AM Idemo MVP sad se pokazi!! salim se, idi drkaj konjima odmori 1nu i lagano samo. dobar prvi dan, samo nek ide u istom ritmu. i koji kurac “malo” iz Memphisa ode u G ligu? taman je zagrejao. 1
Chaos Is Me Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Loše prvo veče za moje, da Cling kong ne izvuče DD (i to nažalost bez ijedne blokade) bilo bi još gore. Još se povredi i Brandon Williams koji mi je najbolji ubod sa free agency cele sezone.
Gaga Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Raspad,pritom protivnik sa kenjazom ali i ovo je dobar rezultat,previše povreda,Wagner copavi,pola igrača u tank timovima.
propolis Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Došlo je vreme da Šampanjac izdominira u startnoj postavi sa jednim lepim DD 2stl i 1 blk
Squabbit Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ma tako je bre mvp, pocasti jednu! Uh tacno bi mu i mozda pomazio konja sada posle ovakve partije. 1
kironepraktičar Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago (edited) bolje da mu pomazis konja nego nasapunjas macora^ -- kakav antiklimaks sa ovim friskim povredama mathurina & cunninghama. preostaje nam da budemo ikebana u 1/4finalu koja uvelicava konkvistador-uspehe, sto bi reko peja onomad. edit da budem posten, spektakularno vece konkvistadora, gde su im osim chetke svi ostali igrali izmedju 15 i 23mins i napravili vrj statse Edited 9 minutes ago by kironepraktičar
Recommended Posts