Malkolm Brogdon Posted yesterday at 10:33 AM Posted yesterday at 10:33 AM Ista prica kao i cele sezone, vodimo prakticno od ponedeljka do subote da bi se u nedelju okrenula situacija iako nismo nuzno imali losiji raspored. S obzirom da je protivnik imao gomilu problema sa povredama nismo ni zasluzili da prodjemo. Cestitke @Miskooo 1
Miskooo Posted yesterday at 10:41 AM Posted yesterday at 10:41 AM Ja sam ocekivao lagani poraz, narocito kad sam video raspored. Ovo mi je bas senzacija da sam prosao u 1/4 finale.
kironepraktičar Posted yesterday at 11:00 AM Posted yesterday at 11:00 AM 36 minutes ago, Contador54 said: Meni je u secanju da smo odigrali samo jedan mec i sigurno je zavrsen nasim porazom. Sad sam malo bacio pogled na history lige i malo me uhvatio strah kad sam video koliko smo puta ispadali u 1/4 kad smo imali bye u prvoj rundi 😞 tada kada sam prošao, završeno je nerešeno ali sam prošao na bolju poziciju u regulareu. bilo, ne ponovilo se : i mislio sam da smo igrali još jednom. uglavnom, sve fantazi-najgore ove nedelje želim
Gaga Posted yesterday at 11:03 AM Posted yesterday at 11:03 AM Prodjosmo dalje dobar učinak u povratnickoj sezoni
Dzabe smo krecili Posted yesterday at 11:29 AM Posted yesterday at 11:29 AM 46 minutes ago, Miskooo said: Ja sam ocekivao lagani poraz, narocito kad sam video raspored. Ovo mi je bas senzacija da sam prosao u 1/4 finale. Na znanje i umece sigurno nisi prosao... sudije, raspored, sreca 1
Chaos Is Me Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ja bih se iskurčio pred četvrtfinale ali em imam respektabilnog protivnika koji se ne sme potceniti, em je Kawhi našao da se sjebe baš u ovoj nedelji kad sam odmarao a bio mi je x faktor cele sezone.
kironepraktičar Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago ^umeren & razuman jinx od strane kaosa, kao preview za duel - gde objašnjava koliko je obogaljen protiv ozbiljnog protivnika.
propolis Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 4 hours ago, Malkolm Brogdon said: Ista prica kao i cele sezone, vodimo prakticno od ponedeljka do subote da bi se u nedelju okrenula situacija iako nismo nuzno imali losiji raspored. S obzirom da je protivnik imao gomilu problema sa povredama nismo ni zasluzili da prodjemo. Cestitke @Miskooo Ispratio sam duel zbog pobednika protiv koga ću da igram i bilo je zanimljivo. Fg% su odlučili iako nije delovalo posle loše partije Shaija. To je možda i jedino iznenađenje u ovom krugu.
Squabbit Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Idemo MVP sad se pokazi!! salim se, idi drkaj konjima odmori 1nu i lagano samo. dobar prvi dan, samo nek ide u istom ritmu. i koji kurac “malo” iz Memphisa ode u G ligu? taman je zagrejao. 1
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Loše prvo veče za moje, da Cling kong ne izvuče DD (i to nažalost bez ijedne blokade) bilo bi još gore. Još se povredi i Brandon Williams koji mi je najbolji ubod sa free agency cele sezone.
Gaga Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Raspad,pritom protivnik sa kenjazom ali i ovo je dobar rezultat,previše povreda,Wagner copavi,pola igrača u tank timovima.
Recommended Posts